Čobanković o intenzivnim pripremama HDZ-a za izbore

HDZ-ov koordinator za V. izbornu jedinicu Petar Čobanković danas je u Vinkovcima uoči sastanka s 200 izbornih koordinatora HDZ-a u Vukovarsko-srijemskoj županiji rekao da se HDZ intenzivno priprema za izbore u koje uključuje širi krug ljudi, što je jedna od novina u stranci.

 

Po njegovim riječima, rezultati dosadašnjega rada HDZ-a "u toj županiji daju stranci pravo da bude optimistična i na idućim izborima. HDZ je najjača stranka u Vukovarsko-srijemskoj županiji i moramo učiniti sve da tako i ostane. Zato i idemo u ovako velike aktivnosti i uvodimo novine u izbore", poručio je uoči sastanka s HDZ-ovim izbornim koordinatorima u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Sastanak je bio zatvoren za javnost.

Na primjedbu novinara kako je još prije nekoliko dana tvrdio da je nemoguće razriješiti problem radnika "Đakovštine", a međuvremenu je pronađeno riješenje, kazao je kako je vlada ubrzano tražila rješenje za "Đakovštinu" i pronašla ga nakon sugestija pravnih stručnjaka. Sugerirano je da nije nemoguće da vlada praktički iskupi potraživanja i stane na mjesto zaposlenika, kratko je kazao Petar Čobanković. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox