Crikvenica dobila dvije nagrade „Simply the best“ 2020.

Uoči pojačavanja turističkog prometa ublažavanjem epidemioloških mjera i intenzivnoj pripremi za prihvat gostiju,  u Crikvenicu stižu nagrade „Simply the best“ 2020. u čak dvije kategorije. Ova tradicionalna godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljena je 2009. godine, a zajednički je dodjeljuju UHPA – krovna udruga hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički magazin „Way to Croatia“.


Turistička zajednica Grada Crikvenice, koja šalje kandidature u više kategorija svake godine, sa zadovoljstvom je primila vijest da su na području Rivijere Crikvenice nagrađeni Hotel „Esplanade“ u Crikvenici,  u kategoriji  ugostiteljstvo - objekti s ponudom smještaja (hoteli, pansioni,...) te Muzej Grada Crikvenice, koji je nagrađen kao novi projekt u turizmu s posebnim priznanjem za izložbu „Prva na Jadranu“, koja je posvećena 60. godišnjici puštanja u promet prve trajektne linije na Jadranu.
 
Crikvenica će imati priliku ugostiti sve dobitnike nagrada za dvije godine i to 2020. i 2021. godinu. Naime, nagrade za 2020. godinu se nisu uručile tradicionalno u studenom 2020., kada je trebalo biti organizirano 22. izdanje burze jer je uslijed pandemije koronavirusa isto odgođeno. Tako će se dodjela nagrada održati 24. studenog 2021. godine, a domaćin je upravo Crikvenica. Turistička burza „PUT“  jedan je od značajnijih hrvatskih turističkih susreta, a organiziraju ga u suradnji specijalizirani turistički magazin „Way to Croatia“ i Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA). Ovo događanje okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara.
 

Burza se održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji. Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika. Sve ovo burzu „PUT“ čini cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem. To najbolje potvrđuje činjenica da je u njenom zadnjem izdanju sudjelovalo gotovo 160 predstavnika 90-ak turističkih subjekata iz Hrvatske, Slovenije, Češke, Slovačke, Srbije, Bosne i Hercegovine te predstavnici 10-ak domaćih i inozemnih medija. Izuzetno smo zadovoljni da ćemo se imati prigodu predstaviti kolegama i suradnicima iz putničkih agencija, hotela, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara te drugim subjektima iz turizma. Vjerujemo da će uživati u programu koji ćemo pripremiti, u kojem ćemo ih upoznati s našom turističkom ponudom te da će sa Rivijere Crikvenice otići puni pozitivnih dojmova. Zahvaljujem dobitnicima nagrada za njihovu izvrsnost te im upućujem čestitke s uvjerenjem da će se uključiti u pripremu programa s kojim će se Rivijera Crikvenica predstaviti kao najbolji mogući domaćin. poručuje Marijana Biondić, direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice.

 

PS/SM

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox