Croatia Airlines nudi 30 posto popusta za sve letove

Croatia Airlines od srijede, 13. veljače do nedjelje, 17. veljače ove godine putnicima nudi 30 posto popusta prigodom kupnje aviokarata za letove u sva domaća i međunarodna odredišta tvrtke, čime putovanja u zrakoplovima nacionalnog avioprijevoznika postaju još dostupnija putnicima.


Popust od 30 posto moći će se ostvariti isključivo prigodom kupnje karata na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr/m.croatiaairlines.hr ili preko mobilne aplikacije, a uvjet je upisivanje posebnog promo koda tijekom postupka rezervacije i kupnje aviokarata. Posebni promo kod bit će objavljen na internetskim stranicama i moći će se koristiti samo tijekom trajanja ove posebne akcije.  

Korištenjem promo koda putnici mogu ostvariti 30 posto popusta za putovanja u sva odredišta Croatia Airlinesa do veljače 2020. godine. Popust se odnosi na prevozninu, dok pristojbe zračnih luka i ostale naknade ostaju iste.

Vrijedi podsjetiti da će zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom ovogodišnje turističke sezone u redovitom prometu letjeti u 30 međunarodnih i 8 hrvatskih odredišta u 24 države, čime nacionalni avioprijevoznik nastavlja aktivno pridonositi razvoju turističkih potencijala Republike Hrvatske. Pritom će Zagreb biti izravno povezan s 24 europska odredišta u 22 države.

Novost je dodatni let utorkom iz Zagreba u Dublin tako da će putnicima na ovoj liniji ove godine biti na raspolaganju tri leta na tjedan – utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Za potrebe turističke sezone, u razdoblju od travnja do listopada, kompanija će, svjesna potreba svojih putnika, kao i prethodne dvije godine unajmiti dva zrakoplova CRJ1000 sa 100 sjedala. Pojačani nalet na redovitim linijama počinje uoči uskrsnih blagdana, koji tradicionalno predstavljaju početak turističke sezone u Hrvatskoj, nakon čega se postepeno uvode i mnoge sezonske linije iz najvažnijih emitivnih tržišta. Na vrhuncu turističke sezone tvrtka će u prosjeku obavljati 105 letova na dan.

Ove godine u zrakoplovima Croatia Airlinesa očekuje se oko 5 posto više putnika u odnosu na 2018. godinu u kojoj je, podsjetimo, prevezeno rekordnih 2,168.863 putnika (2 posto više nego 2017. godine). (G.G.)

 
Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox