Croatia Airlines uveo liniju Dubrovnik-Istanbul

Croatia Airlines danas je obavila svoj prvi međunarodni let između Istanbula i Dubrovnika, priopćeno je iz Croatia Airlinesa.

Riječ je o novoj liniji Croatia Airlinesa na kojoj će zrakoplov iz Dubrovnika u Istanbul polijetati nedjeljom u 23,30 sati, a dolazak u Istanbul očekuje se oko 2,10 sati po lokalnom vremenu. Let iz Istanbula u Dubrovnik planiran je ponedjeljkom u 5 sati po lokalnom vremenu. Na liniji će letjeti zrakoplovi Airbus 319 sa 132 sjedala, a letovi su planirani do kraja rujna ove godine.

Uz letove prema Istanbulu, domaći avioprijevoznik danas je uspostavio i izravnu zračnu vezu Dubrovnik-Beograd. Osim letova u Istanbul i Beograd, zrakoplovi Croatia Airlinesa od travnja ove godine izravno povezuju Dubrovnik s Atenom, a od svibnja i s Venecijom.

Croatia Airlines ove je sezone obogatio ponudu i uvođenjem mnogih drugih linija. Tako su u redovitom međunarodnom prometu uvedeni letovi iz Zadra u Zuerich i Muenchen, iz Splita u Hamburg te iz Zagreba u Istanbul, a obnovljeni su i letovi iz Rijeke (otok Krk) u London (Heathrow). (Hina/jk)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox