Daliborka Dedić nova članica Uprave Erste osiguranja

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) dana 7. listopada 2015. godine izdala je Rješenje kojim se Daliborki Dedić daje odobrenje za obavljanje funkcije člana Uprave Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d. za mandat u trajanju od tri godine.

Time novu Upravu Društva čine predsjednica Uprave Snježana Bertoncelj i članica Uprave Daliborka Dedić.

Nova članica Uprave dolazi iz Allianza Zagreb d.d. gdje je obnašala funkciju direktorice Sektora za financije i kontroling. Također, bila je i predsjednica Nadzornog odbora Allianz Investa d.o.o. za upravljanje investicijskim fondovima.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije, a poslovnu karijeru započinje 1998. godine na poslovima revizije financijskih izvještaja u revizijskoj kući PricewaterhouseCoopers d.o.o. Nastavlja karijeru u VIPnetu d.o.o na mjestu internog revizora društva te u Europapress Holdingu d.o.o na mjestu voditelja analize poslovanja u službi kontrolinga.

Karijeru u osigurateljnoj industriji započinje 2006. godine dolaskom u Allianz Zagreb d.d. na mjesto voditelja projekta automatizacije poslovnih procesa u financijskom dijelu back office-a.

2007. godine preuzima funkciju direktorice Sektora za računovodstvo i naplatu, dok u međuvremenu reorganizacijom preuzima dodatnu odgovornost i za upravljanje financijskom imovinom, kontroling, opće poslove i nabavu, kao direktorica Sektora za financije i kontroling. (PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox