Dalić: na izborima odlučuju građani a ne mediji i ankete

Martina Dalić, koordinatorica HDZ-a za VII. izbornu jedinicu i prva na toj listi istaknula je na završnoj tiskovnoj konferenciji u karlovačkom HDZ-u kako je diljem VII. izborne jedinice HDZ održao 70 predizbornih skupova, koji su u odnosu na one iz 2007. bili bolje posjećeni, te očekuje da HDZ-ova lista u toj izbornoj jedinici neće osvojiti manje od šest saborskih mandata, koliko je imala na prošlim parlamentarnim izborima.

Pozvavši građane da u nedjelju izađu na izbore i glasuju za HDZ-ovu listu, Dalić je naglasila kako se rasipanjem glasova na razne stranke i neobične liste, kojih - kako je kazala - u VII. izbornoj jedinici ima dosta, ustvari daje glas Kukuriku koaliciji.

Osim toga vjerujem da će građani prepoznati i vrjednovati naše rezultate i upornost u radu, te da će prepoznati da se HSS kitio tuđim rezultatima i prisvajanjem i tuđih dužnosnika kroz reklamne materijale, kazala je Dalić. Istaknula je kako na parlamentarnim izborima neće odlučivati ni mediji, ni ankete, ni vlasnici medijskih kuća, ni DORH, ni itko drugi, nego hrvatski građani sami, te ih pozvala da daju svoju potporu "jasnom i realnom programu HDZ-a na listi broj 9".

Iznijela je i plan investicija kao okosnice HDZ-ova gospodarskog programa, te plan daljnjeg očuvanja stabilnosti državnog proračuna. Osvrćući se na odluku Europskog parlamenta koji je jučer odobrio Ugovor o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji, Martina Dalić je naglasila kako je to snažan dokaz dobrih rezultata rada HDZ-ove Vlade. Više se nikada u Europskoj uniji neće odlučivati bez Republike Hrvatske, i to je jedan od onih rezultata koji demantira politikantske optužbe i klevete o nekompetentnosti aktualne Vlade, koja navodno nije provela reforme, kazala je Dalić. (Hina/HT)

 

Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox