Dar dobrodošlice novim pacijentima poliklinike Imed

Svakom novom pacijentu, poliklinika Imed prilikom prvog dolaska daruje stomatološki pregled, kompletnu dijagnostiku i čišćenje zubnog kamenca. A, za uspješan početak terapije, dobit će 10% popusta na sve popravke.

Došlo je izvanredno vrijeme da osmijeh dođe u prvi plan. Mnogi odgađaju odlazak zubaru, ali sad je prava prilika da se to promijeni.

Akcija dobrodošlice za nove pacijente traje do 1.5. 2014. godine.

Da odlazak zubaru može biti lijepo i ugodno iskustvo, dokazuju vjerni pacijenti koji već godinama svoj osmijeh povjeravaju stručnjacima poliklinike Imed.

Odlazak zubaru ne mora biti stresno iskustvo, već ugodna ogovornost prema svom osmijehu.

Poliklinika Imed vodeća je regionalna privatna poliklinika, a nudi usluge dentalne implantologije - ugradnje implantata, estetske stomatologije, obiteljske stomatologije, oralne kirurgije, stomatološke protetike te ortodoncije, a posvećena je i dentalnoj medicini u trećoj životnoj dobi.

Team Poliklinike IMED čini skup vrhunskih specijalista i profesionalaca koji će se pobrinuti da rezultat bude vrhunski, a boravak u klinici ugodan. Posvećenost pacijentu i njegovim potrebama osnovna je misija svih djelatnika poliklinike. (PS/Z.R.)Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox