De Rigo Vision širi poslovanje na Bliski istok i Njemačku

De Rigo Vision S.p.A., svjetski lider u području optike, uspješno nastavlja širenje distribucijske mreže na ključnim tržištima otvaranjem dviju novih podružnica u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i u Njemačkoj.

Novom kompanijom De Rigo Vision Middle East s uredima u Dubaiju, talijanska grupacija jača svoju prisutnost na Bliskom istoku, što je rezultat suradnje s dvije dugogodišnje maloprodajne grupe u regiji - Yateem Optical i Hassan – čija će se cjelokupna veleprodajna mreža ujediniti u grupaciju Newco. Partneri kompanije De Rigo Vision kontroliraju distribucijsku mrežu od 150 optika koje će im, uz tisuću neovisnih storeova s kojima već surađuju, omogućiti da ojačaju prisutnost De Rigo brandova u Perzijskom zaljevu.

Newco De Rigo Vision Middle East upravljat će marketingom za optičke i sunčane kolekcije grupe u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kuvajtu, Omanu, Kataru, Bahreinu i Saudijskoj Arabiji te u Iraku, Jordanu i Siriji. Kao dio strategije internacionalnog širenja kompanije De Rigo Vision S.p.A., grupacija je također osnovala podružnicu De Rigo Vision D.A.CH. s uredima u Frankfurtu, preko koje planiraju povećati i učvrstiti prisutnost grupe u zemljama njemačkog govornog područja: Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

U suradnji s centralnim uredom u Italiji, nova podružnica će voditi cjelokupno poslovanje i, oslanjajući se na dobro razvijenu prodajnu mrežu, ima ambiciozan cilj da postane ekskluzivan ovlašteni partner lokalnih optičara.

 

Michele Aracri, glavni izvršni direktor kompanije De Rigo Vision S.p.A. istaknuo je:  "Širenje na internacionalna tržišta oduvijek bio jedan od primarnih ciljeva grupacije. Otvaranjem novih podružnica na ovim strateški bitnim lokacijama za poslovanje, bit ćemo u mogućnosti još djelotvornije upravljati potencijalnim rastom raznolikog portfelja brandova grupe.“ Strategija direktne kontrole nad distribucijom već se ranije pokazala uspješnom za De Rigo Vision grupaciju, što se vidi na primjerima nekoliko novih podružnica koje su otvorili proteklih godina u većini europskih zemalja te u Turskoj, Brazilu, Hong Kongu, Kini, SAD-u, Koreji i Japanu, a sada i u Dubaiju te Frankfurtu. PS/S.P.

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox