Deset godina dharmičkog menadžmenta

Dhar media, marketinška agencija uteljemeljena na načelima dharmičkog menadžmenta, već deset godina nosi služenje kao temeljnu vrijednost.


Prijatelji, kolege, partneri i klijenti, okupili su se 10. listopada u Studiju smijeha, kako bi zajednički proslavili veliku obljetnicu agencije koja je tu zbog njih i kojima se daje, a od kojih dobiva jednako toliko nazad.

“Mi smo registrirali Dhar mediju, vi ste ju kreirali.” izjavila je Lea Brezar, CEO i suvlasnica Dhar medie, spisateljica i pjesnikinja, zahvalivši okupljenima. "Deset je godina iza nas. Deset godina vrijednosti na kojima temeljimo svoje poslovanje i koje su prepoznali naši partneri i klijenti. One koje živimo sa svojim timom upravo pokazujući vlastitim primjerom - biti uspješan na temeljima dharmičkog menadžmenta. Hvala svima koji su dio naše priče!”

Veseli tim agencije pobrinuo se za opuštenu atmosferu, dobru zabavu i cjelovečernji smijeh, a nisu se bojali ni našaliti na svoj račun – tako je svakog člana tima u stand up nastupu predstavila Marina Orsag, izmamivši svima osmijehe na lica. Večer je to koja je zaokružila desetljeće poslovanja pod mantrom “We d(h)are. Usudimo se biti drugačiji.”

“Otvoriti tvrtku u jeku recesije te 2009. godine bio je smio i pomalo lud pothvat, ali deset godina je iza nas! Dokazali smo da se dobrim odnosom prema zaposlenicima i klijentima može daleko, kakvo god bilo okruženje. Hvala svim našim klijentima, sadašnjim i bivšim zaposlenicima koji su pomogli u stvaranju ove lijepe priče.” naglasio je Slaviša Brezar, art direktor, suvlasnik Dhar medie.

 Odvažni ponajprije u inzistiranju da jedino ispravne vrijednosti, svrha i služenje mogu rezultirati uspjehom u poslovanju, Dhar media na vlastitom primjeru pokazuje kako dharmički menadžment može zaživjeti. S deset godina iskustva, bezuvjetnog davanja i entuzijazma u leđima, okreću se budućnosti. Nastavljaju plesti mrežu nadahnuća, napretka, istine i ljubavi na kojoj se temelji dharmički menadžment. Vesele se rastu, kako svome, tako i svojih partnera i klijenata – jer jedino zajednički se i može rasti.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox