Digao ruke: Hrvoje Prpić odlazi iz HGspota

Od 1. srpnja 2011. jedan od osnivača najvećeg maloprodajnog lanca informatičke opreme HGspota, Hrvoje Prpić, neće više biti savjetnik Uprave i neće nastaviti daljnje pregovore oko poslovne i financijske budućnosti te tvrtke, a svoju daljnju karijeru nastavlja na projektima Trillenium i Once sport, projektima koje je započeo kao „poslovni anđeo“.

 

Nakon više od godinu i pol dana od imenovanja na mjesto savjetnika Uprave HGspot-a, i pokušaja da zajedno sa ostalim članovima Uprave riješi financijsku stabilnost tvrtke i vrati je na sam vrh maloprodajnih lanaca informatičke opreme, Hrvoje Prpić povlači se svoje pozicije. Još početkom lipnja ove godine predao je zahtjev za sporazumni raskid ugovora nadzornom odboru, a potpisanog od strane Predsjednika uprave, te u dogovoru i na prijateljskoj razini odlazi iz HGspota.

Razloge svog povlačenja Hrvoje Prpić iznio je u kratkoj izjavi za medije: Odlazim jer vjerujem da će pregovori trajati predugo i da za vrijeme pregovora koji se vode između dioničara i vjerovnika nema potrebe da stvaram dodatni trošak tvrtki bez da išta mogu učiniti za nju. Osim toga, po završetku pregovora neki novi ljudi postati će dioničari i mislim da je fer da oni sami biraju svoj Upravni odbor, a ne da im se vodstvo nameće. Sljedeća dva mjeseca namjeravam provesti odmarajući se, a nakon toga ću ponovno aktivno krenuti sa Trilleniumom i s novom investicijom Once sport koja bi tokom ljeta trebala startati s radom. (PS/MJ)

 

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox