Dio radnika Crosca krenulo iz Libije

Dio radnika tvrtke Crosco evakuira se iz Libije i uspio se ukrcati na jedan od letova iz Tripolija, doznaje se iz Ine u kojoj ističu da intenzivno rade na evakuaciji preostalih radnika iz sukobima zahvaćene Libije.

 

Na zrakoplov iz Tripolija prema Beču, kao se doznaje, ukrcalo se između 16 i 18 radnika koji su bili smješteni u glavnom gradu Libije. Prema podacima kompanije, 77 Croscovih radnika nalazilo se na nekoliko različitih lokacija - 18 u Tripoliju, 26 kod Kufre, a ostatak radnika (33) na dva postrojenja u sigurnijim područjima (Jalo). Intenzivno se radi i na evakuaciji preostalih radnika Crosca s juga Libije, ističu u hrvatskoj naftnoj kompaniji.

Pedest i dvoje radnika tvrtke Viadukt vratilo se u srijedu u ranijim poslijepodnevnim satima iz Libije, sletjevši u zagrebačku zračnu luku posebnim zrakoplovom iz Sofije koji je organizirala hrvatska tvrtka. Viadukt u večernjim satima očekuje iz Libije i dolazak skupine od 11 radnika koji bi u Zagreb trebali stići preko Beča, doznaje se iz te tvrtke. (Hina/mš)

 

 

Foto:  Goran Stanzl/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox