Dječja bolnica Klaićeva sada treba TEBE!

Humanitarni Twitch stream za obnovu zgrade kirurgije Klaićeve bolnice. odvijat će se na Twitch platformi 05.05.2020. s početkom u 11h i s trajanjem do 23h. Kanal streama: www.twitch.tv/porta7511


 

Kao što svi znamo 22.03.2020. godine snažan potres je pogodio Zagreb. Veliki dio grada je oštećen, a među njim je i Klinika za dječje bolesti Zagreb (Klaićeva). Nažalost, zgrada "Fisher" u kojoj su smješteni odjeli dječje kirurgije je evakuirana i zatvorena. Upravo zbog toga je streamer Hrvoje Horvat (Porta7511) pokrenuo ovu hvalevrijednu akciju zajedno s ravnateljem prof. Roićem te su odlučili organizirati humanitarni stream.

S obzirom na situaciji Covid-19 koji nas sprečava u kretanju i okupljanju organizatori su odlučili napraviti humanitaran stream na Twitch platformi, koja se u ovim okolnostima pokazuje kao najbolje rješenje. Kako bi mogli  prisustvovati humanitarnom streamu ne trebate izlaziti iz kuće. Sve što je potrebno imati kako bi pristupili stremu i sudjelovali u akciji su računalo ili mobitel te Internet veza.

Prikupljena sredstva namijenjena su za obnovu oštećene zgrade Klinike za Dječje bolesti Zagreb koja je prva hrvatska ustanova koja je izlistana na Softgiving servisu koji omogućuje lagano doniranje širom svijeta. 

Hrvatski Twitch streamer Hrvoje Horvat, poznat kao ​Porta7511​, održat će u utorak 05.05.2020.​ humanitarni Twitch stream s početkom u 11:00 sati. Predviđeno trajanje streama je 12 sati. ​Tijekom dana na stream će se priključiti i hrvatski tenisač Marin Čilić koji će s Hrvojem odigrati nekoliko igara i pozvati gledatelje na sudjelovanje putem donacija. 

Stream će biti dostupan na: www.twitch.tv/porta7511

Donacije je moguće uplatiti interaktivno tijekom samog streama preko sustava Softgiving, na poveznici: https://app.softgiving.com/influence/stream/mmSnzw/

Donacije se mogu uplatiti i izravno na račun Klinike za Dječje bolesti Zagreb: https://www.kdb.hr/zelite-donirati

Željeli bi sudjelovati, ali neki od pojmova kao što su stream, Sofgiving servis ili Twitch su vam nepoznanica? Ne morate brinuti oko toga, na poveznici vas čekaju svi odgovori upravo na ta pitanja:  http://porta7511.com/humanitaran-stream/

Ovoj humanitarnoj akciji priključilo se Hrvatsko Veleposlanstvo u Poljskoj, Hrvatsko Veleposlanstvo u SAD-u, te mnoge hrvatske i inozemne tvrtke. Stream je vrlo interaktivan te svi gledatelji mogu sudjelovati kroz chat u streamu. Na svakom donacijskom cilju imaju mogućnost osvojiti nešto od brojnih sponzora kao što su tipkovnice, miševi, slušalice i sl. Napraviti dobro djelo i dobiti lijepi poklon sigurno će usrećiti i ispuniti svakoga.

Važnu ulogu u ovom humanitarnom događaju imaju mediji, koji su se u velikom broju odazvali i podržali ovu akciju, kako bi svatko od nas imao sve potrebne informacije i mogao donirati.

U ovim teškim vremenima za sve nas dovoljan je trenutak u kojem možemo pokazati veliko srce i pružiti svoj doprinos onima kojima je najpotrebnije.

Ovim putem pozivamo sve na sudjelovanje u humanitarnoj akcijiNemojte čekati! Napravite taj korak i pomognite Klaićevoj bolnici. PS/SŠ

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox