Dobre najave za splitsku nautičku feštu

Tradicionalni Croatia Boat Show održat će se ove godine u terminu od 12. do 17. travnja i to na već uobičajenoj lokaciji, u splitskoj gradskoj luci ispred zidina Dioklecijanove palače. Organizatori najavljuju više izlagača i brodova nego lani.

 

S obzirom na povratne informacije prikupljene na nautičkim sajmovima u Cannesu, Genovi i Dusseldorfu te već potvrđene ugovore, očito je da je nakon dvije godine napokon zaustavljen negativan trend te da će na 13. izdanju Sajma nastupiti više izlagača i biti predstavljeno više brodova nego lani.
Posjetitelji Sajma imat će priliku izbliza vidjeti presjek najbolje svjetske brodograđevne produkcije, i ove godine nastupit će nautički 'divovi', najveći igrači u svijetu jahti za razonodu, a nastup je potvrdio i velik broj drugih škverova, od kojih će mnogi prvi puta svoje brodove izložiti u Splitu i Hrvatskoj.

Novost ove godine je nešto kraće trajanje sajma: umjesto devet, CBS će trajati šest dana, s tim da će otvaranje biti u utorak, 12. travnja u 12 sati, a zatvaranje u nedjelju, 17. travnja u 18 sati. Za nešto kraće trajanje organizatori iz tvrtke Profectus odlučili su se prije svega zbog zahtjeva izlagača te zbog smanjenja troškova organizacije.

Bez obzira na to, CBS će posjetiteljima pružiti isto, ako ne i više nego proteklih godina: osim najnovijih modela svih vrsti jahti i jedrilica te raznovrsne ponude brodske opreme i motora, posjetitelji će svaki dan moći uživati u bogatom popratnom programu, svakodnevnim večernjim zabavama na sajmu ili u splitskim klubovima te na već tradicionalnoj paradi brodova u splitskoj gradskoj luci, praćenoj spektakularnim vatrometom. (PS/MJ)

 

Foto: www.croatiaboatshow.com

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox