DOK-ING priznat kao globalni stručnjak za besposadne sustave na WDS-u u Rijadu

DOK-ING, inženjerski lider robotskih i autonomnih sustava, još jednom je prepoznat kao globalni stručnjak za besposadne sustave (UGV) na World Defense Show 2024 održanom u Rijadu od 4. do 8. veljače 2024. Saudijski princ Khalid bin Salman bin Abdulaziz otvorio je WDS Show 2024. u Rijadu.


Ovo drugo izdanje sajma organiziralo je Glavno tijelo za vojnu industriju (General Authority for Military Industries/GAMI), pokazalo je predanost Kraljevine da postane globalno središte obrambene industrije.

Subeije Kalo, predstavnik DOK-ING-a za GCC (Gulf Cooperation Council/Zaljevsko vijeće za suradnju koje okuplja šest zemalja Bliskog istoka: Bahrein, Kuvajt, Oman, Katar, Saudijsku Arabiju i Ujedinjene Arapske Emirate) izjavio je: Sajam u Rijadu okuplja proizvođače vojne opreme i opreme s dvojnom namjenom, povezujući tvrtke orijentirane na poslovne i izvozne prilike u Saudijskoj Arabiji. Među svim tržištima na koja izvozimo, za nas je KSA jedno od ključnih tržišta, a izvozimo u više od 40 zemalja svijeta. Također, iznimno smo ponosni što je saudijska kraljevska mornarica izložila naš robotski sustav MV-4 na ovom sajmu, zaključio je g. Kalo i dodao: Izlagači su predstavili inovativne tehnologije u obrambenom sektoru s DOK-ING-ovim robotskim sustavima u središtu pozornosti budući da je ovo era kada obrambeni sektor ima povećanu potražnju za besposadnim sustavima. Ovaj sajam nam je pružio izvrsnu priliku za poslovno povezivanje s UGV profesionalcima i suradnju s mnogim perspektivnim kupcima iz 75 zemalja na WDS-u.

DOK-ING-ov raznolik portfelj robotskih sustava koji nude rješenja i zaštitu na moderne prijetnje današnjeg doba kao što su terorizam, razminiranje i KBRN (nuklearne, kemijske, biološke i radiološke prijetnje) izazvao je značajno zanimanje dionika, donositelja odluka i industrijskih lidera na WDS-u. S više od 773 izlagača iz 75 zemalja, uključujući državna tijela i vodeće tvrtke iz obrambene industrije, ovaj event je naglasio svoju globalnu važnost. Ovo izdanje sajma doživjelo je povećan broj stranih izaslanstava i predstavilo nove tehnologije, suradnje i partnerstva. Kraljevsko odobrenje naglašava predanost Saudijske Arabije da postane domaćin vrhunskih izložbi obrane, jačajući njezinu ambiciju da bude globalno središte izložbi iz svih sektora. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox