Dolaze novi Facebook profili

Facebook je počeo uvoditi redizajnirane stranice profila svojim članovima, integrirajući na jednom mjestu podatke trenutno razbacane po 'zidu', foto albumima i drugim mjestima stranice, objavila je ta društvena mreža. Cilj redizajna je transformirati ono što je sad zbrkana zbirka detalja u moderniji 'prozor' koji će na jednom mjestu prikazivati interesna područja korisnika, izvijestio je CNN.

 

Uz brzi pregled osnovnih podataka, novi profil nudi i zbirku nedavno označenih fotografija. Novi dizajn omogućavat će pristup povijesti odnosa između prijatelja, prikazujući detalje, poput njihovih komentara i događaja na kojima su bili, zatim brže pronalaženje prijatelja, isticanje značajnih veza i povezivanje s prijateljima s jednakim interesima.
Redizajnirani profil uvodit će se postupno, a do svih bi korisnika trebao stići početkom iduće godine, najavio je Facebook na blogu na kojem je predstavio promjene.

Članovi koji žele odmah nadograditi profil, mogu to učiniti na http://www.facebook.com/about/profile/.

Facebook je ove godine stalno ažurirao stranicu, uključujući i pokretanje novog komunikacijskog sustava, uvođenje opcije 'Facebook Places check-in' te promjene alata za podjelu informacija s određenom skupinom korisnika. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox