Doživite Terme Tuhelj

Okružen wellness vrtovima, zagorskim zelenilom i modernom arhitekturom koja se stapa s prirodom, hotel Well **** u Termama Tuhelj sadrži 264 sobe vrhunske kvalitete. Osim u udobnosti soba, gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa uslugama, bogatoj animaciji za djecu i odrasle te odličnoj gastronomskoj ponudi.

Izgradnjom obiteljskih soba koje obiteljima omogućavaju veću udobnost, kreiranjem posebnih wellness tretmana za djecu, posebnom animacijom za djecu, Tuhi clubom te ostalim uslugama za najmlađe, Terme Tuhelj postale su obiteljska destinacija koja obiteljima nudi sve na jednom mjestu, što im je potrebno da bi se osjećali kao kod kuće.

Na Vodenom planetu…tik do Zemlje animacijski je tim osmislio je programe koji su usmjereni na rekreaciju, relaksaciju te zabavu svih uzrasta, gdje brojni posjetitelji mogu pronaći nešto za sebe, od jutarnjeg vježbanja u termalnoj vodi, sportskih natjecanja, Tuhi aqua fun-a pa sve do večernjih pool party-a i noćnih kupanja. Od novih atrakcija, gosti mogu uživati u vratolomijama AQUAZORB-a, velike vodene lopte u kojoj mogu skakati, prevrtati se ili samo odmarati. Atrakcija je besplatna za sve posjetitelje u sklopu animacijskih aktivnosti.

Ove godine ne smijete nikako propustiti spektakularni doček na Vodenom planetu uz ALL INCLUSIVE PONUDU od samo 250,00 kn. Uživajte u neograničenom kupanju te u neograničenoj ponudi hrane i pića. U wellness pakete uvrstili su duhovnost, alternativne i Selfness programe, koji su zasnovani na savjetovanju o zdravijem i kvalitetnijem životu.

Nova panoramska finska sauna na terasi Svijeta sauna sa staklenim zidom i pogledom na zagorska brda je najveći adut u najvećem sauna centru u Hrvatskoj. U SPAeVITA centru njege i ljepote uređene su dodatne kabine za vrhunske tretmane – hamam i wellness suite. 

Svi wellness paketi usmjereni su na zadovoljavanje potreba gosta - npr. rješavanje problema s tjelesnom težinom, problemi s kralježnicom, kao i oslobađanje od raznih oblika stresa, uz kombinaciju novih tehnika kretanja i fizičkih aktivnosti. Podrška svim programima u Termama Tuhelj čine posebna prehrana, prirodno okruženje, jedinstvena termalna voda i termalno blato, koje je nepresušan izvor zdravlja i energije, a ubraja se među najbolja ljekovita blata u ovom dijelu Europe.

 

I na kraju, brojni ugostiteljski objekti Terma Tuhelj će svojom bogatom ugostiteljskom ponudom zadovoljiti svačije nepce. Novo u ponudu a la carte dvorca Mihanović je Dvorska večera, večera na posve drugačiji način koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dvorska večera trenutno je jedinstvena u ovom kraju Hrvatske upravo zbog načina na koji je osmišljena jer u svakom trenutku oduševljava goste, prvotno posebno kreiranim slijedom jela i atraktivnim načinom prezentacije hrane i pića, a s druge strane zabavnom animacijom osoblja i animacijskom tima. Gosti mogu uživati u posebnoj dvorskoj atmosferi, drugačijem načinu posluživanja hrane i posebnoj animaciji.

Doživite Terme Tuhelj uz afričke ritmove i novogodišnji doček na Vodenom planetu uz All Inclusive ponudu. Za samo 250,00 kn uživajte u neograničenoj ponudi hrane, pića i vodenih atrakcija. PS/S.P.

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

               

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox