DPD paketomati u sklopu Lidla

DPD Croatia, pionir u brojnim inovativnim uslugama dostave, predstavlja svoju novu dostavnu opciju samoposlužnih paketomata u sklopu trgovina Lidl koji omogućuju brzo i fleksibilno preuzimanje paketa gdje i kada vama najviše odgovara, 24 sata, 7 dana u tjednu. DPD ovom opcijom kreće u osam većih gradova, a planira i širenje.


U ubrzanom tempu života kada su nam vrijeme i praktičnost najdragocjeniji, ovo je novost koju su, sigurni smo, svi s veseljem dočekali. Nema više čekanja paketa! Jednostavno izaberite najbliži DPD paketomat u sklopu jedne od odabranih trgovina Lidl i preuzmite paket kad god želite putem partnerske aplikacije Direct4me. Prednosti DPD paketomata je bezbroj – dostupnost 24/7, jednostavnost, diskretnost, pouzdanost, sigurnost te potpuno bezbrižna dostava. Korisnici primaju obavijest putem Viber/SMS-a, e-maila i putem mobilne aplikacije Direct4.me te paket mogu preuzeti u roku tri dana i to u vrijeme koje im najviše odgovara. Popis lokacija može se pronaći na www.dpd.hr. Odaberu li DPD paketomate, primatelji mogu uštedjeti tako dragocjeno vrijeme obavivši dvije stvari odjednom te uz svakodnevnu kupovinu preuzeti i svoj paket na jednom od paketomata u sklopu najbliže trgovine Lidl. Fantastične opcije, složit će se svi! Trend preuzimanja na paketomatima u europskim zemljama već je jako porastao, a DPDgroup ima respektabilnu mrežu s preko 5.500 paketomata diljem Europe. Najpopularniji su trenutačno u baltičkim zemljama gdje ih je 483, u Francuskoj i Finskoj više od 400, a Španjolska ih ima gotovo 200.

Internetska prodaja i kupovina postale su vrlo važne u svakodnevnom životu, a naše najbolje opcije dostave su spremne za novo vrijeme: korisnici mogu izmijeniti datum ili adresu dostave te izabrati i preusmjeriti svoje pakete uz pomoć myDPD aplikacije kamo god žele – trebaju samo izabrati opciju dostave koja im najviše odgovara. Osim DPD paketomata, mogu odabrati i neku od brojnih Pickup lokacija ili pak DPD City depo, gravitiraju li Zagrebu. Tako mogu biti potpuno sigurni da će njihovi paketi stići brzo, sigurno i beskontaktnom dostavom uz PIN kôd, koja pruža maksimalnu sigurnost. Sigurnost i inovativne opcije dostave koje DPD pruža osobito su važni u ovom izazovnom vremenu kada treba razmišljati o zdravlju i odabirati beskontaktne dostavne opcije.

Korisnici danas ne žele samo čekati primitak paketa, već se žele aktivno uključiti u njegovo praćenje i primanje. Zato je tzv. „last mile“ korisničko iskustvo od izuzetne važnosti i DPD je pionir inovativnih usluga i aplikacija koje to omogućavaju. Možda ne možete biti kod kuće, a željno iščekujete svoj paket - nema problema jer DPD paketomati dostupni su vam 24 sata, 7 dana tjedno i možete sami odlučiti kada i gdje ćete ga preuzeti. Samo ga preusmjerite putem myDPD aplikacije na najbliži DPD paketomat, a na raspolaganu su vam i brojne Pickup lokacije čiju mrežu stalno širimo. Svatko može naći opciju za sebe u našoj razgranatoj mreži, rekla nam je Snježana Stanić, direktorica marketinga i komunikacija DPD-a Croatia.

Pickup mreža DPD-a Croatia obuhvaća 522 lokacije – samo na INI ih je 395, na Petrolu 109, a akvizicijom Croduxa od strane Petrola uskoro će ih biti i značajno više. DPD u Hrvatskoj ukupno posluje sa 17 modernih depoa s tehnologijom koja omogućava efikasne poslovne procese. „Planovi su nam veliki i želimo u periodu od 2021. do 2025. imati 1000 Pickup lokacija te 200 paketomata diljem Hrvatske. Samo prošle godine smo u Hrvatskoj prevezli 40% više paketa u odnosu na godinu ranije te ostvarili porast broja paketa od 52% u domaćem i 25% u međunarodnom prometu“, rekao nam je Igor Jakovljević, direktor DPD-a Croatia. Svojim inovativnim i krajnje fleksibilnim opcijama, DPD planira biti vodeći na tržištu u dostavi paketa, a bira ga sve veći broj privatnih i poslovnih korisnika jer im pruža pouzdana i njima savršeno prilagođena rješenja. DPD postavlja novi standard user-friendly usluga i praktičnosti držeći kupce blisko povezane s isporukom njihovih paketa. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox