DPE (live): Odabrani najbolji poslovni savjetnici u Hrvatskoj za 2010. godinu

U Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin, u organizaciji časopisa Poslovni savjetnik, treću godinu zaredom održava se edukativna poslovna manifestacija Dani poslovne edukacije. Manifestaciju je posjetilo više od četiristo poslovnih ljudi.

 

Prisutne je u ime organizatora pozdravio Igor Milinović, glavni urednik portala www.poslovni-savjetnik.com, predstavivši koncept DPE-a i izrazivši zadovoljstvo velikim odazivom.

Manifestacija je otvorena svečanom dodjelom nagrade Primus, nagrade najboljim hrvatskim poslovnim savjetnicima, koja se drugu godinu zaredom dodjeljuje u suradnji časopisa i news portala Poslovni savjetnik i Udruge poslovnih savjetnika (UPS).

Najuspješniji poslovni savjetnici 2010. godine su:

- kategorija STRATEŠKO PLANIRANJE I ORGANIZACIJSKI RAZVOJ: Nikola Nikšić (Konter)

- kategorija MENADŽMENT SAVJETOVANJE: Damir Keller (Qualitas)

- kategorija LJUDSKI POTENCIJALI, EDUKACIJA I TRENING: Tanja Pureta (Ramiro)

- kategorija INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE: Vedran Antoljak (Sense Consulting),

a dodijeljena je i nagrada za POSEBAN DOPRINOS U POSLOVNOM SAVJETOVANJU U RH, gospodinu Antonu Florijanu Barišiću (Chronos Info).

Nagrada za kategoriju MARKETING nije dodijeljena, kao ni prošle godine.

Okrugli stol na temu „Uloga poslovnih savjetnika u Hrvatskoj“, kojim je događanje nastavljeno, privukao je mnoga renomirana imena. O utjecaju poslovnih savjetnika na hrvatsko poslovanje te svemu onome što u njihovom radu, ali i priznanju, treba promijeniti, raspravljali su: Gordan Kolak (predsjednik UPS-a), Marko Slunjski (izvršni direktor tvrtke Sense Consulting), Tajana Barančić (prošlogodišnja dobitnica Primusa u kategoriji Management savjetovanje), Nikola Nikšić (suosnivač tvrtke Konter), Antun Florijan Barišić (direktor tvrtke Chronos Info) te Tanja Pureta (direktorica tvrtke Ramiro).

Savjetodavna profesija stavljena je u kontekst krize i zaključeno je da ona može biti izvrstan poticaj za razvoj poslovnog savjetovanja te da upravo u kriznim vremenima treba dodatno educirati i razvijati poslovne savjetnike.
Ujedno je naglašeno da je naravno važan proizvod i pametno razvijanje strategije njegovog plasiranja na domaće i inozemno tržište, ali i da je pritom bitno imati na umu pozitivno, etično i motivirajuće ponašanje prema zaposlenicima.

Manifestacija se održava uz potporu pokrovitelja i sponzora: Hrvatska Lutrija, hotel Westin, Aquaviva, Nescafe, Qualitas, Air France, Change management conference, Business.hr, Privredni vjesnik i Poslovni dnevnik.

 

Autori: Maja Jurković i Sonja Jajčević

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox