Druga faza EU projekta "e-poslovanje"

Potpisivanjem ugovora s deset poduzetničkih potpornih institucija krenula je druga faza projekta "e-poslovanje - Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja", koji se financira sredstvima iz fondova Europske unije (IPA IIIc) čiji je cilj educirati poduzetnike kako pojačati konkurentnost, a time i profitabilnost, piše Večernji.hr.

Potpisivanju ugovora nazočili su ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, predstavnici Delegacije Europske unije u Hrvatskoj, predstavnici deset poduzetničkih potpornih institucija i voditelj projekta e-Poslovanje Leszek Jakubowski.

U prvoj fazi projekta iz fondova EU povučeno je 10 milijuna eura, a u drugoj fazi odabrano je 10 novih poduzetničkih potpornih institucija koje će u sklopu projekta osim dodatnih znanja i vještina dobiti i informatičku opremu u ukupnoj vrijednosti od 500.000 eura koja će pripomoći razvoju e-poslovanja u njihovim sredinama. Očekuje se kako će ukupna vrijednost ove faze također iznositi oko 10 milijuna kuna. (Izvor: Večernji.hr) PS/S.P.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox