Dugo toplo ljeto za Volvo vozače

Prije početka još jednog vrućeg ljeta, Volvo je odlučio osvježiti svoje vozače odličnom servisnom ponudom. Upravo je počela atraktivna servisna akcija u svim Volvo servisima gdje se nude besplatan pregled vozila u 20 točaka i besplatna provjera klime te odlični popusti na servisne usluge, pribor i dodatnu opremu.

 

Još jedno dugo toplo ljeto za Volvo vozače može početi bez suvišnih briga. Upravo je počela servisna Volvo akcija pod sloganom „Iskoristite (samo) najbolje od ljeta“ u kojoj se Volvo vozačima između ostalog nudi i besplatan pregled vozila u 20 točaka, besplatna provjera klime te 20% popusta na pribor i dodatnu opremu i 30% popusta na navigaciju Garmin Nüvi 3790.

Povoljnije servisne usluge ljetnog pregleda i servisiranja svakako će biti neodoljiv mamac Volvo vozačima da prije ljeta odvezu vlastito vozilo u servis i tamo provjere sve one komponente koje su neophodne za sigurniju vožnju do mora ili drugog odredišta. Bez obzira radi li se o istrošenom akumulatoru, novim metlicama za brisače ili potrebi za krovnom kutijom koja bi mogla riješiti pitanje dodatne prtljage, servisni Volvo stručnjaci iznaći će optimalno rješenje za svoje vozače i njihove potrebe.

No tu blagodatima ljetne serevisne akcije nije kraj. Vozače Volvo automobila starijih od 5 godina očekuje i dodatna pogodnost u vidu atraktivnih popusta na dijelove, usluge i opremu.  

Svi zainteresirani mogu već sada dobiti detaljnije informacije o Volvo akciji na besplatnom telefonu 0800 9450 ili u najbližem ovlaštenom Volvo servisu. (PS)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox