Dva nabolja poslovna dana u 2017. BBEE Poslovni forum

Da li se lider rađa ili stvara?
Jedinstveni poslovni događaj u regiji - Brian Tracy i dr Marshall Goldsmith, svjetski stručnjaci za razvoj lidera u Beogradu - BBEE Poslovni Forum 2017, 29. i 30. svibnja sa temom inspiracija, transformacija, akcija.  Coaching (razvojna) metodologija dr Marshalla Goldsmitha namjenjena je CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija.


Svjetski broj 1 poslovni stručnjak , i svjetski broj 1 izvršni trener za srednji i top menadžment, dr Marshall Goldsmith predstavit će svim sudionicima BEEE (Balkan Business Executive Education) - Poslovnog foruma, 29. i 30. svibnja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, jedinstvenu coaching metodologiju, namijenjenu liderima.

Osnova ove metodologije je – Pokreni kotač promjena! Pri tome je jednostavna za primjenu, mjerljiva i daje trajne rezultate. „Ono što vas je dovelo ovamo, neće vas odvesti tamo“ – naslov je jedne od najuspješnije Marshallove knjige, ujedno je i rečenica koja je srž njegove filozofije. Da bi promjena bila trajna, održiva i pozitivna, treba se dogoditi na svim razinama.

Metodologija MGSCC, dr Marshalla, sastoji se od sedam ključnih koraka, koji se odvijaju u uskoj suradnji tri zainteresirane strane – lidera, coacha i poslovnih suradnika. To su: Pitaj - saslušaj - zahvali se - razmisli i odaberi - odgovori-primjeni i promjeni - pozdravi efekte. Cilj ove metodologije je da podrži i dodatno razvija konstruktivna i korisna ponašanja (zahvaljujući kojima je lider uspješan), ali i da unaprijedi ili otkloni ponašanja koja smetaju i ograničavaju, a unatoč kojima je lider uspešan.

Brian Tracy, najtraženiji trener za prodaju u svijetu, ovogodišnjim predavanjem,  „Maksimalni uspjeh modifikacijom poslovnih i osobnih modela“, predstavit će odličan program za biznis i edukaciju kako rukovodiltelja tako i prodavača. Korištenjem najnovih znanja u svjetskom biznisu, rukovoditelji će imati prilike  povećati efikasnost svojih timova prodaje.

Da u svijetu postoje drugačiji modeli restruktuiranja firmi, koje gube svoju poziciju na tržištu, i to bez velikih investicija, pokazat će Dr Gennady Polonski, ekonomist i profesor na Brunel University UK, autor zapažene knjige “Menadžment u ekonomijama u tranziciji - od Berlinskog do Kineskog zida". Ujedno će se pozabaviti i problematikom kako zadržati partnere i zaposlene tokom ovog teškog razdoblja.

Još jedan dokaz da se lider stvara, a ne rađa, dat će dr Graziano Dominici, osnivač DSM (Dance Space Molecules - Igra Molekula u prostoru) coaching metodologije, koja se zasniva na radu na sebi. Ukazujući na načine kako se lideri trebaju ‘sami sebi maknuti s puta’, da izađu iz vlastitog martrix-a, naprave kvantni skok i na taj način naprave uspjeh na profesionalnom i osobnom planu.

Lideri su već ocijenili da će BBEE - Poslovni Forum, 29. i 30. svibnja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu biti dva najbolja poslovna dana u 2017. godini.

Detalji o Forumu, sudionicima, VIP sastancima, prijavi za sudjelovanje dostupni su na stranici konferencije www.business-forum.bbee.co.rs

Pratite Forum na društvenim mrežama: facebook; twitter; linkedIN; youtube

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox