EETS: DKV BOX EUROPE za podmirivanje cestarina u Mađarskoj

Odsada, vodeći servis na tržištu za bezgotovinsku pomoć na putu DKV počinje s pilot fazom naplate cestarina putem usluge DKV BOX EUROPE u Mađarskoj. Mađarski sustav naplate cestarine HU-GO uključuje sve autoceste, brze ceste i državne ceste. DKV korisnici već mogu koristiti DKV CARD za plaćanje cestarine u Mađarskoj. Uz DKV BOX EUROPE, DKV će uskoro ponuditi učinkovitu i pogodnu prekograničnu alternativu za Mađarsku s vrhunskim uslugama s dodanom vrijednošću.

Trenutno naši kupci sa DKV BOX EUROPE mogu bez gotovine podmiriti cestarine u Njemačkoj, Belgiji, Francuskoj, Austriji, Španjolskoj, Portugalu, Bugarskoj, kao i na prijelazu Warnow, tunelu Herren i tunelu Liefkenshoekt. Ponosni smo što ćemo uskoro dodati i Mađarsku na ovaj popis “,, rekao je Jérôme Lejeune, direktor Odjela cestarina tvrtke DKV. “Na taj smo način ostvarili još jednu važnu prekretnicu na našem putu povezivanja cijele Europe jednim modelom usluge. Uskoro ćemo uključiti još država. DKV korisnici uživaju pogodnost post-pay obračuna koji ima pozitivan učinak na njihovu likvidnost.

Posljednjih godina Mađarska se razvila u središnje logističko mjesto u regiji Srednje i Istočne Europe, uz Republiku Češku. Za Ukrajinu, Rumunjsku i nekoliko balkanskih država put do tržišta EU gotovo neizbježno vodi kroz Karpatski bazen, a za Hrvatsku Mađarska predstavlja alternativu Austriji, koja je također susjed. Važnost Mađarske kao tranzitne zemlje između Sjeverozapadne i Istočne / Jugoistočne Europe dobro pokazuje činjenica da njome prolaze čak četiri prometna koridora EU.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox