Electrolux i Majstor Kuhar akademija oduševila publiku Food Film Festivala

Mnogobrojni prolaznici i posjetitelji Food Film Festivala okupili su se prošle subote oko Electrolux kuhinje, privučeni jedinstvenim okusima i mirisima gastronomskih delicija kulinarske radionice „Electrolux & Majstor Kuhar akademija“. Branko Ognjenović i Dario Lide oduševili su posjetitelje pjenicom od bijelog graha s kozicama i klicama češnjaka te ukusnom ribeye tagliatom na podlozi od hrskavog povrća.

Kulinarska radionica „Electrolux & Majstor Kuhar akademija“ jedna je od brojnih zanimljivih radionica Food Film Festivala Zagreb koji je završio u nedjelju projekcijom filma No reservations. Ovaj festival je u 10 dana stanovnicima i posjetiteljima Zagreba pružio zanimljivu mješavinu filmske umjetnosti i vrhunskih gastronomskih užitaka.

Posjetitelji Food Film Festivala Zagreb tako su mogli uživati u prezentacijama najboljih i najkreativnijih zagrebačkih restorana, bistroa, slastičarnica i vinoteka, a večeri su bile rezervirane za besplatne projekcije foodie filmova. Pod otvorenim nebom parka Zrinjevac na velikom platnu su se prikazivali filmovi kao što su Čokolada, Le Chef i Haute cousine, koji su savršeno zaokružili ovu nezaboravnu filmsku i gastronomsku priču.

Više informacija potražite na www.foodfilmfestivalzagreb.hr.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox