Elegantan i moćan uređaj HTC Rhyme

HTC Korporacija, globalni proizvođač mobilnih uređaja, predstavio je HTC Rhyme koji utjelovljuje vrhunski dizajn i osvježeno HTC Sense korisničko sučelje, uz posebne dodatke i atraktivan izgled.

Elegantno, svježe i originalno

 HTC Rhyme pokreće 2,3 Gingerbread verzija uz HTC Sense korisničko sučelje, posjeduje prekrasni 3,7-inčni WVGA ekran osjetljiv na dodir te kvalitetni stereo sustav, a također nudi i napredne slikovne mogućnosti uz 5-megapikselnu kameru koja uključuje autofokus, power LED flash i Instant Shutter za bilježenje svih zanimljivih trenutaka. HTC Rhyme dolazi sa postoljem koji je ujedno i punjač,  Bluetooth headsetom nazvanim Charm cable koji je zapravo mala kocka koja svijetli pri stizanju poziva ili poruka. 

Ovi integrirani dodaci vaš telefon čine osobnijim nego ikada prije:

HTC Rhyme Docking Station
Višenamjensko postolje koje istovremeno puni vaš telefon pretvarajući Rhyme u budilicu i glazbeni centar - tako da se možete probuditi uz vaše omiljene pjesme, uz integrirane Bluetooth zvučnike!

HTC Rhyme Charm 
Ovaj privjesak inovativni je način za diskretno upozoravanje na dolazne pozive ili poruke dok je vaš HTC Rhyme duboko u torbi. Privjesak je mala svjetleća kocka koja se pričvrsti na telefonski kabel. Kabel može visiti iz torbe, a može se koristiti i za brzo izvlačenje telefona iz torbe. Također, uz pomoć privjeska, lako ćete pronaći svoj telefon koji je zatrpan u prepunoj torbi.

HTC Rhyme Tangle Free Headphones – Slušalice koje se ne mogu zapetljati spašavaju vas gnjavaže dok slušate vašu omiljenu glazbu.

 

HTC Rhyme bit će, od početka studenog, ekskluzivno dostupan u T-Mobile ponudi po cijeni već od 698 kuna, u tarifi EXTRA total XXL. U T-Mobile ponudi uređaj će imati predinstalirane Planet9 i T-Wisepilot aplikacije. Planet 9 je usluga Hrvatskog Telekoma koja korisnicima omogućuje kupnju i čitanje e–knjiga kada god i gdje god to požele dok je T-Wisepilot rješenje za pješačku i autonavigaciju, a – između ostaloga - prikazuje i informacija o lokacijama (POI) te pruža pomoć pri pronalaženju parkiranja. (PS/JK)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox