Elegantna i povoljna računala za poslovne i privatne korisnike iz HP-a

Tvrtka HP najavila je nova prijenosna računala namijenjena tehnološki osvještenim korisnicima koji žele izvrsne performanse i dizajn visoke kvalitete.

Produktivnost, trajnost i pouzdanost u pokretu

Prijenosno računalo EliteBook Folio 9470m Ultrabook od samoga je početka osmišljeno upravo za poslovne korisnike.  Odlikuju ga elegantan i vrlo lagani dizajn koji privlači brojne korisnike, niz poslovnih značajki i opcija, te pouzdanost – sve ono što informatičari zahtijevaju od takvog računala. Uređaj se može pohvaliti debljinom od 19 mm te težinom od tek nešto više od 1,58 kg(1), dok je po dijagonali dugačak 35,6 cm (14 inča). To računalo sa sobom  donosi i mogućnost uporabe istoga umjesto stolnog računala (docking capabilities), i to u poslovne svrhe, te niz sigurnosnih rješenja i opcija. Osim toga, može se pohvaliti brzim podizanjem sustava iz stanja mirovanja (sleep mode).

Svakodnevno korištenje računala nikada nije izgledalo bolje

Prijenosno računalo Pavilion Sleekbook 15 simbol je za jednostavnost, stil i produktivnost.

Lagana i tanka prijenosna računala Pavilion Sleekbook dostupna  su u sjajnoj crnoj verziji sa zaslonima visoke razlučivosti od 15,6 inča po dijagonali (2), te najviše 1 TB memorije(3)za filmove, glazbu i fotografije. Uklonjiva baterija omogućuje do šest sati(4) rada na računalu, a utori HDMI, USB 3.0 i USB 2.0 povezanost s mobilnim uređajima i dodatnom opremom. Prijenosno računalo Pavilion Sleekbook 15 opremljeno je i s numeričkom tipkovnicom za veću produktivnost.

Spomenuta računala Sleekbook dolaze s web kamerama HP TrueVision HD(5), opcionalnom diskretnom grafikom NVIDIA te rješenjem Dolby Advanced Audio koji predstavljaju savršena rješenja za druženje putem društvenih mreža, razmjenu video poruka u stvarnom vremenu te stvaranja i konzumiranje sadržaja. Također su opremljena ekskluzivnim HP-ovim inovacijama, uključujući rješenje HP CoolSense za znatno hladnije računalo te rješenje HP ProtectSmart za dodatnu zaštitu tvrdog diska. Nadalje, rješenje HP Connected Photo(6) korisnicima omogućuje neometan pristup fotografijama putem jednog, jednostavnog sučelja.

AMD-ova rješenja za povoljne i dugotrajne poslovne performanse

Prijenosno računalo HP ProBook 4545s opremljeno je procesorom serije A te tehnologijom VISION Pro, zahvaljujući kojima se mogu koristiti pri rješavanju složenih i dugotrajnih zadataka. Rješenje AMD Dynamic Switchable Graphics oslanja se na diskretnu grafiku kako bi stvaralo fantastične vizuale te omogućilo računalu da se, u slučajevima kada se koriste svakodnevne aplikacije, automatski prebaci na modul rada pri kojem se štedi baterija. Prijenosna računala ProBook serije s dolaze i s opcijom  grafičkog rješenja AMD Radeon Dual Graphics za vrhunsko 3-D rasteriziranje.

Cijene i dostupnost

  • Početna cijena prijenosnog računala EliteBook Folio 9470m Ultrabook iznosi 9.999 kuna (PDV uključen), a očekuje se sredinom studenoga.
  • Početna cijena prijenosnog računala HP Pavilion 15 iznosi 3.999 kuna (PDV uključen), a očekuje se u listopadu.
  • Početna cijena prijenosnog računala HP ProBook 4545s iznosi 3.999 kuna (PDV uključen), a očekuje se u listopadu. (ps/jk)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox