Emocije o manifestaciji “Najuspešniji privrednik 21. stoljeća” nije lako riječima opisati

Odabrati dvadeset najuspješnijih kandidata, čije je poslovanje 2.12.2019. bilo predstavljeno u hotelu Crown Plaza u Beogradu, nije bilo lako.


Cilj akcije “Najuspešnija žena” i “Najuspešniji muškarac” 21. stoljeća  je promoviranje, jačanje i podrška poduzetničkom duhu u Srbiji i regiji. Kriteriji za izbor su profitabilnost, produktivnost, likvidnost, izvozni potencijal, te broj zaposlenih i novozaposlenih, tehnološke inovacije u poduzećima, kandidatima, kao i njihovu orijentiranost prema zaštiti životne okoline i doprinos razvoju lokalne zajednice.

Nagradu za najuspješnije osvajaju osobe iz biznisa, mode, elektronskih i tiskanih medija, medicine, umjetnosti, industrije, politike, turizma, ugostiteljstva, prosvjete i humanitarnog rada. A ciljevi su i povezivanje dobitnica i dobitnika priznanja koji svojom pozitivnom energijom, uspješnim projektima daju doprinos društvu, svako na svom polju djelovanja, istovremeno se povezuju ljudi regije i dijaspore u zajedničkim poslovima i mogućim suradnjama.

Događaj koji je otvoren za svakog vlasnika poduzeća bez obzira na veličinu, od samostalnih trgovaca do velikih kompanija.

Sve informacije vezane uz natječaj za ovu nagradu možete dobiti preko portala ili web stranice www.najzena.in.rs. (A.Č/PS)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox