Ericsson Nikola Tesla: novi izvozni poslovi vrijedni 40 milijuna kuna

Ericsson Nikola Tesla ugovorio je nove izvozne poslove vrijedne 40 milijuna kuna. Glavnina ugovora ostvarena je na tržištu Zajednica Neovisnih Država. Radi se o modernizaciji i proširenju mobilnih i fiksnih mreža kao i IP orijentiranim rješenjima za poslovne korisnike. Ugovori su sklopljeni s mobilnim i fiksnim operatorima te poslovnim korisnicima, dugogodišnjim kupcima i poslovnim partnerima Ericssona Nikole Tesle.

Mr. sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle, komentirala je nove poslove: Ericsson Nikola Tesla najnovijim ugovorima daljnje potvrđuje svoj izvoznički potencijal. I u ovim jako zahtjevnim vremenima s dodatnom motivacijom i fokusiranošću radimo na svim našim tržištima jer to je najbolji put prema uspjehu. Uz pomoć naših inovativnih ICT rješenja kontinuirano poboljšavamo život ljudi u zemljama u kojima poslujemo te omogućujemo nove prihode našim kupcima. Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle.

Ericsson je vodeći svjetski isporučitelj tehnologija i usluga telekomunikacijskim operatorima. Ericsson je lider u mobilnim tehnologijama 2G, 3G i 4G te pruža podršku za mreže s više od 2 milijarde pretplatnika, a ima i vodeće mjesto u upravljanim uslugama. Lista proizvoda i usluga korporacije sadrži infrastrukturu mobilne i fiksne mreže, telekomunikacijske usluge, programsku podršku, te širokopojasna i multimedijska rješenja za operatore, tvrtke i medijsku industriju. Zajedničke tvrtke Sony Ericsson i ST-Ericsson isporučuju krajnjim korisnicima personalizirane mobilne uređaje s obiljem mogućnosti. Ericsson unapređuje svoju viziju “vodeće poticajne snage u cijelom komunicirajućem svijetu” inovacijama, tehnologijom te održivim poslovnim rješenjima. Prisutan je u 175 zemalja, a preko 80.000 njegovih zaposlenika stvorilo je 2009. godine prihod od 27,1 milijardi US dolara (206,5 milijardi SEK). Utemeljen 1876. i sa sjedištem u Stockholmu, Švedska, Ericsson je uvršten u kotacije na burzi OMX NASDAQ u Stockholmu te u sustavu NASDAQ New York. (PS)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox