Ericssonova TV rješenja tražena u Singapuru

Ericsson je izabran od strane singapurske kompanije MediaCorp za omogućavanje i upravljanje novom over-the-top TV uslugom ove kompanije koju će MediaCorp putem širokopojasnog pristupa nuditi korisnicima.

 

Ovaj ugovor je Ericssonov prvi posao u području upravljanih usluga s medijskom kompanijom iz Azije te uključuje cijeli niz Ericssonovih TV rješenja koja korisnicima omogućuju gledanje video sadržaja korištenjem širokopojasnog pristupa.

 

MediaCorp je singapurska najistaknutija medijska organizacija sa sedam TV kanala i 13 radio stanica. MediaCorp izdaje i novine, časopise, producira filmove, kreira digitalne i out-of-home medijske sadržaje. Njezini TV gledatelji čine većinu gledatelja Sigapura, a njezin Channel NewsAsia International, jedan od prvih azijskih kanala s vijestima na engleskom jeziku, ima panregionalni značaj.

TV rješenja na zahtjev i over-the-top TV rješenja imaju sve veći značaj za vlasnike sadržaja i broadcasting kompanije s obzirom da se navike korisnika mijenjaju i sve je veća potreba za TV sadržajima bilo gdje i bilo kada, na najrazličitijim uređajima. U skladu sa strategijom MediaCorpa, ovaj ugovor podupire usmjerenost na odabrana područja poslovanja i pomaže izgradnju izravnih, interaktivnih odnosa s kupcima. Ericsson će isporučiti, integrirati i operativno upravljati cjelovitim end-to-end tehničkim rješenjem u petogodišnjem razdoblju. (PS/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox