Erste Card Club: Jedinstvena web stranica s pogodnostima kupnje s popustom „dinersposebnozavas.hr“

Foto: print screen

Kartična kuća Erste Card Club (ECC) plasirala je novu, posebnu web stranicu www.dinersposebnozavas.hr. Stranica pruža uvid u sve aktualne pogodnosti na više od 1000 prodajnih mjesta koje se mogu ostvariti plaćanjem Diners karticom.

Ovaj praktičan alat pokriva četiri područja: najpovoljniju kupnju, putovanja, gastro i ostalo. Primjerice, klijenti na stranici, iz mjeseca u mjesec mogu pratiti na kojim prodajnim mjestima ostvaruju pogodnosti kupnje poput atraktivnih popusta na odjeću i obuću, auto-opremu, namještaj, opremu za opremanje doma, zdravstvene usluge i mnogo toga drugog. Pogodnosti će se u suradnji s prodajnim mjestima mijenjati svaka dva tjedna i prilagođavati potrebama razdoblja na koje se odnosi, poput pripreme automobila za zimu, povratka u školske klupe itd.

Pogodnosti obuhvaćaju popuste na prodajnim mjestima od 5% pa do čak 40%, poklon bonove, određene besplatne usluge ili darove, posebne cijene proizvoda i slično.

Prednost uvođenja ove web stranice je što će od sada, prije odlaska u potrebnu kupnju ili željeni restoran, korisnici moći na internetu potražiti prodajno mjesto s najviše pogodnosti. Ujedno, mogu sebi odabrati najbliže prodajno mjesto i to putem jednostavnog preglednika preko kojeg mogu odabrati mjesto ili grad u kojem se nalaze, odnosno putem interaktivne zemljopisne karte na kojoj je svako traženo prodajno mjesto označeno. (ps/jk) 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox