Evo kako se umirovljenici bore protiv krize

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kriza je umirovljenike natjerala da pronađu nove načine za uštedu novca. Tako se 272 tisuće učlanilo u Maticu umirovljenika Hrvatske, a članskom iskaznicom svakodnevno ostvaruju niz popusta i pogodnosti.

Tom jedinstvenom članskom iskaznicom ostvarujemo značajne popuste u ovoj teškoj situaciji. Imamo popust na prijevoz, a onda toplice, banje, lječilišta, razne servise i tako dalje, rekao je glavni tajnik Matice Branko Cvetković koji je pojasnio kako za godišnju članarinu koja iznosi oko 50 kuna, umirovljenici ostvaruju popuste na više od 200 adresa. To su nerijetko proizvodi i usluge prilagođeni baš njihovim potrebama, piše index.hr

Na temelju te članske iskaznice naši članovi mogu na primjer otići u BiH ili za 10 dana u hotelu B kategorije platiti 1.400 kuna na šest rata. To nema nigdje. Popust imate kod liječnika ili optičara, istaknuo je Cvetković.

Glavni tajnik Matice pohvalio se i kako se broj njihovih članova povećao od pojave ove jedinstvene iskaznice. Jedini uvjet da netko postane član jest da je umirovljenik, a učlaniti se može u bilo kojoj od njihovih 330 udruga i 800 podružnica u Hrvatskoj. (HT)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox