Facebook @FER: Zapošljavanje i production engineering tech talk

Znate li što u Facebooku rade production i software inženjeri? Kako je raditi u Facebooku? Kako proći intervju i testiranje? Tim iz Facebooka dolazi na FER kako bi predstavili posao Production i Software Engineera, opisali kako izgleda proces zapošljavanja u Facebooku i kako dobro proći tehnički intervju. Predavanje će se održati 23. listopada 2018. od 17 sati na FER-u-


U utorak, 23. 10. 2018., u 17 sati, u Sivoj vijećnici na FER-u Faceookovci Nikola Đipanov i Luka Steric će održati predavanje o production engineeringu, ispričati što se radi na poziciji software engineera i dati savjete kao postići dobre rezultate na tehničkom intervjuu. Uz to moći ćete čuti više detalja o selekcijskom procesu u Facebooku i otvorenim pozicijama za prakse i poslove u 2019.

Prijave za predavanje moguće se u preko obrasca na adresi https://productionengineeringfacebook2.splashthat.com/

Nikola Đipanov je svoje zadnje dvije godine proveo u Facebooku, kao Production Engineer u Dublinu, a prije toga radio je kao računani inženjer u više industrija i kompanija, od malih startupa do velikih telekomunikacijskih kompanija. Zbog učestale izloženosti produkcijskom softveru, razvio je akutnu potrebu za mjerenjem i nadgledanjem – svega!

Luka Steric je Software Engineer u Facebooku. Uredu u Londonu pridružio se 2016. nakon što je diplomirao u Zagrebu. Tijekom studija glavni fokus mu je bio na bioinformatici, posebno na novim generacijama asemblera DNA sekvenci. Prije nego se pridružio Facebooku, odradio je praksu u Genome Institutu u Singapuru i u Međunarodnom monetarnom fondu u Washingtonu. Sada je dio Dumont tima i radi na automatiziranju x-repo testiranja i nadzoru produkata. Kada ne sprječava druge inženjere da potrgaju Facebook, doprinosi Python open source projektima poput Typesheda i Blacka.

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox