Facebook predstavlja prvi pametni telefon?

Foto: ubergizmo.com

Facebook će danas održati veliku konferenciju za novinare. Prema nekim glasinama to bi moglo značiti predstavljanje prvog Facebook pametnog telefona.

Osim smartphonea, nagađa se da bi Facebook na današnjoj konferenciji mogao predstaviti novi način pretrage tvrtki, postova i ljudi, lakši način pronalaženja stvari na timelineu, upravljanje prijateljima, Facebook za aute, samostalne izvore za različite vrste sadržaja, video chat koji bi konkurirao Google Hangoutsu, nove kanale oglašavanja i još mnogo noviteta, prenosi poslovni.hr

Naravno ako bude predstavljen najviše pažnje dobiti će pametni telefon. To bi Facebooku omogućilo da se osamostali jer sada još uvijek ovisi o Apple iOS-u i Androidu čijoj integraciji može zahvaliti planetarnu popularnost među korisnicima pametnih telefona.

Unatoč prednostima proizvodnja smartphonea bi bila loša ideja jer su marže užasne. Za Facebook bi bilo vrlo skupo razviti i proizvoditi smartphone, zbog niskih marži i zbog toga što je to poprilično nova kompanija koja još nema dovoljno novca za ovako nešto. (HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox