Facebook priprema novi Timeline

Najveća društvena mreža počela je korisnicima sa Novog Zelanda izbacivati nove Timeline profile koji naglasak stavljaju na komunikaciju između prijatelja.

Nazvan single column Timeline, novi profil ostavlja više mjesta za poruke i statuse, te su vijesti poput lajkova i novih fotografija smještene na desnu stranu koja sada zauzima znatno manje prostora, prenosi netokracija.com

Novi dizajn, “ispeglao” je header tako da kockice koje su označavale vaše prijatelje, fotografije i lajkove više ne postoje. One su zamijenjene regularnim izbornikom koji sada te podatke prikazuje na znatno pregledniji način. Sa headera je također uklonjen i status veze što nam govori da je Facebook ozbiljno počeo razmišljati o privatnosti korisnika.

Izbornik more sada vam pruža mogućnost da vidite pregršt ostalih aktivnosti među kojima su uključene mape, filmovi, serije i glazba. Postoji i mogućnost ubacivanja vaših omiljenih Open Graph aplikacija poput Instagrama, te Foursquarea ili igrica.

Novi Timeline je znatno pregledniji kada je u pitanju čitanje poruka. Facebook još nije službeno objavio kada bi svi  korisnici mogli dobiti novi profil. (HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox