Falkensteiner Family Hotel Diadora - najbolji obiteljski hotel u Hrvatskoj!

Posjetitelji najpoznatije web-stranica za putovanja na svijetu, TripAdvisor.com, odlučili su - u kategoriji TOP10 obiteljskih hotela u Hrvatskoj na prvome mjestu je Falkensteiner Obiteljski Hotel Diadora****S„Zamislite da ste tjedan dana u ogromnom vrtiću za djecu, uspijevajući pronaći odličnu zabavu i za klince i za odrasle, mir i tišinu kada je potrebno, akciju kada god želite!“ Ovo je samo jedna od 166 pozitivnih recenzija gostiju najpoznatije svjetske web-stranice za putovanja, TripAdvisor.com. zbog koje je Falkensteiner Obiteljski hotel Diadora osvojio prestižnu nagradu Travellers' Choice Award 2014 u kategoriji najbolji obiteljski hotel.  

TripAdvisor.com sadrži preko 60 milijuna ocjena i mišljenja o hotelima u 30 zemalja svijeta, a glasuje se u različitim kategorijama. Neke od njih su cjelokupan osvrt na hotel, potom ocjena usluga i programa ponuđenih slobodnih aktivnosti hotela. 

Raj za mališane: Falkensteiner Family Hotel Diadora ****S nalazi se na poluotoku Punta Skala nedaleko od Zadra i potpuno je novi koncept hotela koji je prvenstveno namijenjen roditeljima s djecom. Tako su i sve sobe u hotelu, a ima ih ukupno 250 – obiteljske. Falky Land – svijet igre i zabave za djecu – raspoređen na 2 kata ima ukupno 800 m² i u sklopu njega možete pronaći sve ono što mališani mogu poželjeti: dječji vrtić sa profesionalnim osobljem koje je cijelu godinu na raspolaganju djeci i nudi raznoliki dnevni program aktivnosti, dječje kino sa velikim izborom crtića na svim jezicima, mini disko gdje dječica plešu i igraju karaoke, dječji wellness Falkytasia – gdje roditelji mogu uživati u odmoru dok im se dječica brčkaju u posebno prilagođenim bazenima te raznim atrakcijama za malene, mini zoološki vrt sa domaćim životinjama, poseban dječji restoran, igralište na otvorenom i veliki vodeni tobogan jednako atraktivan i velikima i malima.

„Izuzetno nam je drago da su gosti prepoznali sjajan koncept našeg obiteljskog hotela. Novi obiteljski program za 2014. obećava još bolju zabavu za cijelu obitelj! U srpnju slavimo peti rođendan, tako da ćemo taj značajan datum obilježiti na najveseliji mogući način, uz mnogo zabave, animacije, plesa i dječjih zdravih koktela. Pobrinuli smo se i za tinejdžere – uživat će na satovima hip hop-a, a za tinejdžerice poseban doživljaj bit će posebno osmišljeni i prilagođeni tretmani ljepote,“ rekao je Georg Unterkircher, generalni menadžer Punta Skale.

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox