'Five Star Experience' by Bug & Hrvatski Telekom

5G više nije samo hype – revolucija je upravo započela. Ova tehnologija posljednjih je mjeseci iskočila na vrh ljestvice najprobitačnijih trendova čitave ICT industrije, ali i puno šire, nagovješćujući internetizaciju svega što nas okružuje.


Koje će konkretne prednosti 5G donijeti u naše živote kroz narednih pet godina, i kako ćemo zahvaljujući 5G-u tada živjeti otkrit će nam panelisti na jednoj od najatraktivnijih diskusija koje donosi peti Bug Future Show.

Bug Future Show održava se u srijedu, 31. siječnja od 10 do 18 sati u zagrebačkom Kinu Europa pod motom "Five Star Experience". Svi sudionici programa ovaj će put posjetiteljima pokazati uređaje, trendove i tehnologije budućnosti koje će naše živote učiniti boljima, ugodnijima, zabavnijima, opuštenijima, pa i luksuznijima.

Za sve posjetitelje Bug Future Showa, u skladu s motom "Five Star Experience" Hrvatski Telekom priredio je posebno iznenađenje: popust od čak 1.000 kuna na svaki od pet top smartfona: Nokiju 8, Samsung Galaxy S8, Sony Xperiju XZ Premium, iPhone X i Huawei Mate 10 Pro. Popust se ostvaruje samo u T-Centru na obližnjem Trgu Petra Preradovića, gdje su dostupni detalji akcije koja traje samo od 30. siječnja do 2. veljače.

"Hrvatski Telekom neprestano nudi nove načine korištenja tehnologije, omogućujući korisnicima brzi pristup do više stvari koje vole. Tako ćemo ove godine na Bug Future Showu premijerno pokazati kako funkcionira najnovija eSIM tehnologija u Greyp biciklima i dočarati budućnost koju donosimo korisnicima s 5G mrežom. Već petu godinu upravo je Bug Future Show mjesto gdje najavljujemo najnovije tehnološke trendove i dijelimo uspješnu praksu našoj ICT zajednici", istaknula je Nina Išek Međugorac, direktorica Odjela za korporativne komunikacije u Hrvatskom Telekomu, koji je tehnološki partner showa.

Osim 5G panel diskusije, raspravljat će se tako o domaćem tržištu developera, najtraženije radne snage na domaćoj tech sceni, a jedna panelica bit će na temu blokchaina. Iz Las Vegasa se vratio pobjednik Idea Knockouta Albert Gajšak iz startupa CircuitMess, pa će, zajedno s ekipom koji je bila na CES-u, ispričati sve o svojim iskustvima na najvećem svjetskom tehnološkom događaju.

Ovogodišnji Bug Future Show ima i pet keynote predavača, među kojima osobitu pozornost izaziva Myriam Joire, najcjenjenija američka tech blogerica i podcasterica.

Cjelodnevni show koncipiran je kao kombinacija scenskog i popratnog izložbenog programa koji će se istovremeno održavati u tri prostora. Scenski program predviđen je u glavnoj dvorani te paralelno u Dvorani Müller. U predvorju Kina Europa bit će izložba najnovijih uređaja, gadgeta i ostalih proizvoda koje će posjetitelji moći isprobati. Voditelj će i peti put biti Ivan Šarić, a organizator je tehnološki magazin Bug.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox