FOTO: Ovo je najbolji kongresni hotel u Europi

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Organizacija International Hotel Awards proglasila je Maistrin hotel Lone u Rovinju najboljim kongresnim hotelom s pet zvjezdica u Europi u ovoj godini. 

 Hotel Lone, osim u arhitektonskom i dizajnerskom smislu, prepoznat je i kao originalan i moderan turistički proizvod te je nagradom International Hotel Awards potvrđena njegova kvaliteta i u pogledu kongresne ponude, ističu iz Maistre. Program nagrađivanja International Hotel Awards provodi se s ciljem prepoznavanja, isticanja i nagrađivanja izvrsnosti u globalnoj industriji turizma.

 

Razvio se iz programa duge tradicije International Property Awards koji se smatra najistaknutijim sustavom nagrađivanja te vrste u rezidencijalnom i komercijalnom sektoru. Regije kojima se dodjeljuju nagrade su Amerike, Azijski Pacifik, Europa, Afrika, Arabija i Ujedinjeno Kraljevstvo. Predsjednik International Hotel Awardsa Stuart Shield istaknuo je da je hotelska industrija nadasve kompetitivna, pa su razine stručnosti i kvalitete nužne za osvajanje ovih prestižnih priznanja, prenose iz Maistre. Hotel Lone u Rovinju Maistra je otvorila prošle godine uloživši u gradnju i opremanje ukupno oko 350 milijuna kuna.


 

Taj hotel svojim sadržajima predstavlja 'srce' Maistrine kongresne ponude. Uz središnju dvoranu koja prima 650 sudionika, tu su imanje dvorane koje omogućuju organizaciju sastanaka i kongresa za skupine od 15 do 150 sudionika. Osim kongresnog dijela hotel gostima nudi i niz drugih sadržaja, poput restorana, noćnog kluba, wellness centra i drugog. (Hina/HT)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox