FOTO: Romney postao "novi predsjednik" ?

Foto: nationaljournal.com

Republikanski kandidat Mitt Romney nije računao na to da bi mogao izgubiti izbore pa tako nije pripremio govor u slučaju poraza. Ali zato je otvorio internet stranicu posvećenu „novom predsjedniku“.

Iako je Romney poražen od novog starog predsjednika Baracka Obame stranica je bila dostupna 24 sata nakon objavljivanja službenih rezultata.  Na dijelu ekrana bloga Political Wire, mogla se vidjeti stranica „izabranog predsjednika“ s velikom slikom Mitta Romneya, dok je u pozadini američka zastava, piše liderpress.hr

Gajim entuzijazam glede budućnosti naše nacije. Moj je prioritet vratiti Amerikancima radna mjesta, poručio je Romney. Na stranici je bio objavljen i datum njegove predsjedničke inauguracije , 21. siječnja u Washingtonu, kao i poveznica za njegovu službu za odnose s javnošću. Objavljena je bila i slika Paula Ryana, “novog potpredsjednika“ koji pozdravlja gomilu zajedno s Romneyem.

U utorak navečer Romney je kazao da je sastavio predsjednički govor s 1.118 riječi, ali da nije napisao govor u slučaju poraza. (HT)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox