Francuski Decathlon dolazi u Hrvatsku

Decathlon, jedan od najvećih lanaca sportske opreme na svijetu, na jesen će otvoriti prvu trgovinu u Hrvatskoj u sklopu zagrebačkog trgovačkog centra King Cross Jankomir. Prvi zagrebački Decathlon prostirat će se na više od 3.500 m2 i s više od sedamdeset brendova bit će trgovina s najvećim izborom najrazličitije sportske opreme u Hrvatskoj.

Decathlon u Zagrebu će kao i u svim ostalim zemljama svijeta slijediti istu filozofiju, a to je široka ponuda sportske opreme za rekreativce i profesionalce kako bi bavljenje sportom bilo dostupno svima. Decathlon je prepoznat i kao lanac sportske opreme s prihvatljivim cijenama što ne utječe na kvalitetu proizvoda i usluga od kojih su najvažnije mogućnost testiranja proizvoda prije kupnje u trgovini, usluga servisa proizvoda te program vjernosti za potrošače.

U dućanu će biti dostupno više od 150 000 proizvoda sedamdesetak vodećih svjetskih proizvođača sportske opreme kao i proizvodi iz Decathlonovih dvadeset Passion brendova kako bi se zadovoljile potrebe svih sportaša rekreativaca i onih koji se profesionalno bave sportom. Investicija Decathlona zaokružena je novim zapošljavanjima te je planirano 200 novih radnih mjesta kroz sljedeće tri godine.

Zajedničko svim zaposlenicima Decathlon tima je ljubav prema sportu i orijentiranost na zadovoljstvo potrošača, a dodatno će zapošljavati i u budućnosti za potrebe novih Decathlon trgovina čije se otvorenje očekuje i u drugim hrvatskim gradovima. Svi sportovi pod jednim krovom jedno je od glavnih obilježja Decathlon brenda što opravdava podatak da Decathlon drži sportsku opremu za više od 70 sportova – od timskih sportova do onih manje zastupljenih kao što su streličarstvo, surfanje, konjički sportovi i mnogi drugi.

Tvrtka kao i prva trgovina osnovana je 1976. u Lilleu u Francuskoj.
Ukupni prihodi tvrtke za 2013. godinu iznosili su 7.4 milijarde eura i brojali su nešto više od 60 tisuća zaposlenih u čak 21 zemlje svijeta.
Prosječna veličina trgovine je nešto više od četiri tisuće kvadrata i nudi opremu za više od 70 sportova.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox