Fullbusiness.hr za jednostavniji i brži marketing tvrtke

Mnogo prije interneta, networking je bio i jest ključna taktika i polazište poslovnom razvoju kao i marketinškom pozicioniranju. I ne samo poslovnom. Danas, mnogi od nas aktivno koriste social networking poput Twittera i facebooka u svrhu poslovne promocije.

 

Oni koji žele dati naglasak isključivo poslovnim kontaktima, priključuju se Linkedinu. Mnogi koriste više social network adresa kao i razne siteove te portale kako bi imali bržu dostupnost relevantnim podacima ili jednostavno bili dostupni. Velika većina tih adresa je globalna ili ne pokriva sve potrebno na jednom mjestu.

Konkretno, da bismo pogledali interesantni video idemo na Youtube, da bismo našli frizera u kvartu idemo na Google maps, da bismo objavili natječaj ili pronašli posao idemo na jedan od HR online portala, da bismo nešto kupili ili prodali idemo na jedan od raznih webshopova. Da bismo pohranili podatke, kupimo CD. Na kraju, da želimo svoju web stranicu moramo potražiti jednog od mnogobrojnih „stručnjaka“ i to platiti.

Upravo takvo rješenje nudi fullbusiness.hr. Lokalni one stop shop s globalnim ciljem.

Kako funkcionira

Korisnik kreira sam svoj prostor na siteu, razvija i pozicionira uslugu odnosno proizvod. U doslovno nekoliko klikova. Korisnik razvija dvosmjernu komunikaciju s interesnim skupinama, potencijalnim partnerima i individualcima. Korisnik objavljuje blogove, natječaje, video klipove… Korisnik u 2 klika pronalazi poslovnog partnera na karti. Korisnik kupuje i prodaje kroz webshop. Zapravo, korisnik čak ne mora ništa od toga ni raditi jer može odabrati osobnog asistenta kao i savjet iz domene računovodstva, prava, poreza, osiguranja,…

Rezultat?

Nakon nekoliko mjeseci postojanja - Više od 1.500 aktivnih tvrtki; 50.000 mjesečnih posjeta (od toga 70% novih); 350.000 mjesečnih pregleda stranica; site s  mjesečnim rastom od 30% što ga uvrštava u najbrže i najpropulzivnije siteove u Hrvatskoj i regiji. Tehnološki, fullbusiness.hr ne zaostaje ni za jednim svjetskim vodećim social networking siteom. Dapače, u mnogočemu prednjači i definira nove granice. Kao i u sigurnosti.

Jedan komunikacijski kanal

Sve s ciljem omogućavanja svim poslovnim subjektima i pojedincima u Hrvatskoj i regiji jednu relevantnu poslovnu točku, jedan komunikacijski kanal. Već s krajem ove godine.

Kad kažemo jedan komunikacijski kanal onda naravno mislimo i na nezaobilaznu digitalnu interaktivnu televiziju. Konkretno, svi korisnici fullbusiness.hr biti će „prisutni“ i u svakom domaćinstvu odnosno poduzeću putem digitalne televizije. Isti klik na portalu omogućit će i željene promjene na TVu. Nemoguće? (PS/SJ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox