Gebrüder Weiss - Distribucija diljem svijeta

Gebrüder Weiss nije Vaš partner samo u Europi, već i diljem svijeta. Od Shanghaia do Chicaga: u GW međunarodnoj mreži prvorazredno školovani djelatnici brinu se da Vaša pošiljka sigurno prijeđe i veće udaljenosti. Bilo zbirnim  ili direktnim prometom ili pomoću posebno krojenih individualnih rješenja. GW stručnjaci izračunat će Vam optimalne transportne puteve uključujući najrazličitije pomorske i zračne luke.

Vlastite poslovnice na ključnim lokacijama

S vlastitim  poslovnicama na ključnim strateškim lokacijama globalnih robnih puteva za klijente nalaze se na samom izvoru zbivanja. GW  mreža obuhvaća brojna partnerska poduzeća i vlastite poslovnice diljem svijeta. Od toga samo petnaest u Kini. Na koju god destinaciju isporučivali: na svim lokacijama u SAD-u, Europi i Aziji i putem joint-venture kompanije Weiss-Röhlig moguće je realizirati  za Vas sve vrste transporta oko cijele kugle zemaljske. I to posvuda uz visoke standarde kvalitete narančastog koncerna.

Sveobuhvatna usluga za zračni i pomorski transport 

Brzo, efikasno i pouzdano: usluge zračnog i pomorskog transporta Gebrüder Weissa Vašu će robu najpovoljnijim putem dopremiti i do udaljenih odredišta. Svakodnevno se nalazi u svim važnim središtima za zračni prijevoz tereta. A pomorski teret prevozi brodom po cijelom svijetu preko luke po Vašoj želji. Dobre cijene postiže onaj tko poznaje stanje i uspoređuje: GW će Vam ukazati način na koji vješto možete iskoristiti zbirne prometne veze između velikih industrijskih gradova. A i kako kombinirati pomorski i zračni promet u svrhu smanjivanja troškova.

Prednosti koncerna GW za vaše poslovanje na području Kine

Fleksibilnost unutar mreže Više od 6.000 ljudi u 40 zemalja svijeta osiguravaju fleksibilnost i sigurnost.  Bilo da se radi o Europi, Indiji, SAD-u ili Kini:  svi zaposlenici koji se brinu o vašim pošiljkama iz/za Kinu, čine dio „orange family”.  Bez posrednika ili agencija koji bespotrebno kompliciraju odvijanje transporta.  Brzo donošenje odluka i kratko vrijeme reakcije su GW standard. 

Direktni zbirni kontejner Što se roba na svom putu između Kine i Europe češće prekrcava, to je veći rizik od oštećenja pošiljke.  Redovni zbirni kontejneri, koji se otpremaju izravno iz kineskih gospodarskih metropola na brojna odredišta unutar WeissLanda, minimaliziraju taj rizik – kao i rokove i troškove transporta. Obzirom na specifičnost robe, dinamike isporuke i količine, kreiramo za svakog pojedinog klijenta individulano logističko rješenje.

GW u Hrvatskoj posluje od 2000. godine te trenutno zapošljava 75 zaposlenih na dvije lokacije, Zagreb-Jankomir te Zagreb-Zračna Luka. Hrvatskom klijentima nudi kompletna logistička rješenja koja se sastoje od organizaciju prijevoza cestovnim,zračnim i pomorskim putem, skladišnu logistiku te carinsko posredovanje. (PS/JK)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox