GIGASET C590IP – VoIP i analogno telefoniranje u jednom telefonu

Gigaset predstavlja novi model telefona C590IP, iz serije DUAL uređaja, koji su jedinstveni po tome što spajaju klasično, analogno telefoniranje s modernim VoIP načinom telefoniranja.

 

Gigaset C590IP omogućava razgovore putem interneta, odnosno VoIP operatera. Dovoljno je povezati baznu stanicu novog Gigaset C590IP s internet modemom koristeći klasični UTP kabel, a drugi telefonski kabel povezati s telefonskim priključkom (oba kabela dolaze s uređajem). VoIP tehnologija (Voice over Internet protocol) omogućava prijenos zvučne komunikacije preko internetske mreže i tako omogućava besplatno ili značajno jeftinije telefoniranje. Ova tehnologija postala je popularna razvojem širokopojasnog Interneta, jer je telefoniranje s računala na računalo besplatno, a telefoniranje s računala na mobitele i fiksnu liniju značajno jeftinije.

Nakon povezivanja telefona s internet modemom, osnovne postavke se vrlo jednostavno namjeste pomoću visoko kvalitetne tipkovnice i ekrana u boji. U svakom trenutku  moguće je izabrati razgovaranje putem ili klasične, analogne linije ili putem VoIP-a pritiskom na jednu tipku. Također, napredan C590IP software prilagođen je VoIP-u i pruža veću kvalitetu zvuka od sličnih proizvoda na tržištu, a mobilnost koju headset pruža omogućava ugodnije razgovaranje od onog putem slušalica i mikrofona na računalu.

Gigaset C590IP koristi internet vezu i za pregledavanje vijesti, vremenske prognoze ili drugih servisnih informacije na zaslonu telefona – to čini servisne informacije uvijek dostupnima. C590IP nudi sve dodatne opcije zajedničke ostalim Gigaset uređajima, uključujući registraciju dodatnih slušalica, prebacivanje poziva između njih te vrhunsku kvalitetu i dizajn. Dostupan je u trgovinama po cijeni od 779 HRK. (PS/MJ)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox