GlobalShop - nova usluga za korisnike American Express kartice

PBZ Card vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj, predstavila je GlobalShop – novu besplatnu uslugu, ekskluzivno za korisnike American Express kartice. GlobalShop je zajednička usluga American Express Global Network Service (GNS) i svjetske logističke tvrtke SkyPostal, koji navedenu uslugu nude GNS-ovim tržištima širom svijeta, gdje tvrtka SkyPostal vodi kompletan prezentacijski i logistički dio usluge za svako tržište, a GNS American Express nudi ekskluzivitet korisnicima American Express kartice.

GlobalShop je internetski portal za kupnju koji korisnicima American Express kartica u Hrvatskoj omogućuje kupnju u preko 1.7 milijuna vodećih američkih online trgovina te narudžbu kataloga i to iz udobnosti vlastitog doma. Karakteristika ove jedinstvene i besplatne usluge na hrvatskom tržištu je dostava s internetskih trgovina u SAD-u koje inače ne dostavljaju svoje proizvode u Hrvatsku. GlobalShop, odnosno tvrtka SkyPostal, jamči dostavu pošiljaka te osigurava sveobuhvatnu podršku za kupnje putem American Express kartice na internetskim trgovinama u SAD-u. 

U okviru usluge, GlobalShop korisnicima American Express kartica nudi i uslugu osobnog asistenta za kupnju, lociranje proizvoda i trgovina te pruža informacije o aktualnim popustima i pogodnostima u SAD-u. GlobalShop rješava i druge uobičajene probleme pri internacionalnoj dostavi poput unaprijed određene ukupne cijene proizvoda s uključenim troškovima za klijenta, a olakšava i povrat kupljenih proizvoda. U promotivnom razdoblju, od 10. listopada do 31. prosinca 2011. svi American Express korisnici koji se registriraju za uslugu GlobalShop (Hrvatska), ostvarit će 20% popusta na cijenu dostave prve pošiljke! (PS/JK) 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox