Goran Radman bit će novi ravnatelj HRT-a

Saborski zastupnik SDP-a i član Odbora za informiranje, informatizaciju i medije Ivan Račan potvrdio je sinoć da će na današnjoj sjednici tog odbora Goran Radman biti predložen za novog glavnog ravnatelja HRT-a.

Račan je istaknuo kako su se nakon predstavljanja svih kandidata za ravnatelja na odboru izdvojila dva kandidata: Goran Radman i Domagoj Novokmet - što je predstavljalo težak izbor između dva kvalitetna rješenja, piše Business.hr.

Dodao je da je Novokmet "ukupno bio možda čak i bolji u predstavljanju, svježiji i dinamičniji te da je posebno briljirao na aktualnim temama i problemima HRT-a, što je i razumljivo s obzirom da je v.d. ravntatelja".
 
Goran Radman bio je bolji u predstavljanju programa rada za dalje, s jasnim sadržajnim i terminskim planovima za reorganizaciju i restrukturiranje, što je također razumljivo s obzirom na njegovo iskustvo u upravljanju, napisao je Račan na svom Facebook profilu.

Objasnio je kako je u konačnici među članovima odbora iz SDP-a prevladalo opredjeljenje za Radmana zbog njegovog iskustva. (jk)

 

 

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox