Gordana Deranja nova predsjednica HUP Cro industrije

Nova predsjenica HUP Cro industrije od danas je Gordana Deranja, generalna direktorica Tehnomonta d.d. Pula, koja je na proširenoj sjednici zamijenila Vladimira Ferdeljija u predsjedanju te udruge. Ferdelji je bio predsjdnik udruge osam godina ( dva mandata).

Gordana Deranja uspješna je direktorica Tehnomonta d.d, - unatoč tome što je preuzela tvrtku s blokiranim računima i velikim dugom, u roku od dvije godine od njezina dolaska na mjesto generalne direktorice, u Tehnomontu je dovršen proces privatizacije i tvrtka danas pozitivno posluje.

Deranja je također i jedna od osnivačica BPW-a, međunarodne organizacije poduzetnica i poslovnih žena, predsjednica je ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena (Krug) za Istarsku županiju a unutar Hrvatske udruge poslodavaca aktivna je već 11 godina - do ovog imenovanja bila je, između ostalog, predsjednica HUP-ove granske udruge metalne industrije.

Moj je prethodnik na funkciji predsjednika već postavio visoke kriterije i iako neće biti lako, trudit ću se barem jednako dobro, zajedno s kolegama u timu, raditi na promoviraju CRO INDUSTRIJE i zaštiti njezinih interesa. Činjenica je da realni sektor podnio najveći teret gospodarske krize i da, nažalost, nema zasluženo mjesto u našem društvu. Zbog toga će i dalje rad CRO INDUSTRIJE biti fokusiran na oporavak i jačanje realnog sektora te na pripremu za ulazak u EU. Nadamo se da ćemo u novoj Vladi imati dobrog partnera u tim nastojanjima, rekla nam je Deranja.

 

 

Autor: Stjepan Valent
Foto:  Sanjin Strukic/PIXSELL

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox