Gordana Deranja predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca

Na netom održanoj sjednici Vijeća članica Hrvatske udruge poslodavaca glasovalo se o prijedlogu kandidata za novog predsjednika i kandidata za člana Izvršnog odbora HUP-a. Vijeće članica glasovalo je temeljem prijedloga Odbora za nominaciju koji je nominirao Gordanu Deranju, predsjednicu Uprave Tehnomont d.d. i dosadašnju članicu Izvršnog odbora HUP-a za poziciju predsjednice Hrvatske udruge poslodavca.

na 47. sjednici također je nominiran i novi član Izvršnog odbora, gosp. Ivan Pavlović, predsjednika Uprave Luka-Ploče d.d. Vijeće članica na sjednici je usvojilo oba prijedloga te je Gordana Deranja imenovana predsjednicom HUP-a u mandatu od dvije godine kao i Ivan Pavlović na poziciji člana Izvršnog odbora.

„Hrvatska udruga poslodavaca važan je socijalni partner i naša je zadaća da svojim radom i djelovanjem ne samo štitimo interese poduzetnika i poslodavaca već i doprinosimo široj zajednici. Činimo to i kada se zalažemo za provedbu strukturnih reformi, zaokreta u ekonomskoj politici i za poboljšanje uvjeta za investicije.

Sve to vodi ne samo boljim uvjetima poslovanja i većim prihodima tvrtki nego i većem broju radnih mjesta, većim primanjima zaposlenika, rastu proračuna i mogućnosti većih ulaganja u škole, zdravstvo i druge institucije od javnog interesa. HUP će nastaviti upozoravati na potrebu stvaranja boljih uvjeta za poslovanje i investicije. Kriza traje predugo i njezine su posljedice već sada teške, a svako daljnje odlaganje znači da ih nećemo trpjeti samo mi, već da će ih još dugo osjećati i naša djeca.“ – izjavila je Gordana Deranja povodom imenovanja za predsjednicu Hrvatske udruge poslodavca.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox