Gorski kotar apsolutni hit za doček Nove Godine

Doček Nove 2012. u malo drvenoj kućici u snijegu negdje u Gorskom kotaru - to je apsolutni hit ove zime, piše dnevnik.hr

Uvijek se vjerovalo da kako uđeš u Novu godinu takva će ti biti cijela godina. Možda je to razlog više za univerzalno mišljenje da doček Nove godine mora biti poseban. Ove godine posebno je popularan doček Nove godine u Gorskom kotaruLjudi žele biti na osami. Znači, negdje uz vatru kamina i da im nitko ne smeta, da mogu uživati u mirnom užem društvu, odnosno krugu obitelji, kaže vlasnik kuće Alen Sobol.

Planinarski domovi i hoteli diljem Gorskog kotara za najluđu noć u godini već su popunjeni. Svi žele na trenutak pobjeći iz gradske gužve i buke da odmore srce i dušu. Potrebna je još samo mala pomoć majke prirode da bude što više snijega za blagdane i odmor je potpun. Bili bismo jako veseli ako bi i Nova godina došla u znaku snijega pa da se onda boravci produže i za zimske praznike jer imamo i takvih gostiju, posebice iz Dalmacije i Istre, kaže  Marinko Jakovljević, koordinator TZ Gorskoga kotara.

Za sve one koji zbog popunjenosti neće moći dočekati Novu godinu u Gorskom kotaru mjesta još uvijek ima u zimskim mjesecima predviđenim za skijanje i odmor. (HT)

 

Izvor: www.dnevnik.hr 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox