Građani putem Facebooka organiziraju bojkot Konzuma

Krećemo sami i bez ičije podrške jer je Ivica Todorić financijer 99 posto medija u Hrvatskoj, te svih političkih stranaka u RH. Također on financira i predsjedničke kampanje svih potencijalnih predsjednika", stoji u opisu Facebook događaja pod nazivom "07.11.2012. Dan bojkotiranja svih Konzuma u RH!".

Mnogi će sada reći "kakve koristi od bojkota Konzuma na jedan dan, a uostalom i više od pola ključne industrije je u njegovim rukama...", upravo zato neka ovaj jednodnevni simbolični bojkot postane navika onih građana Hrvatske koji ne znaju da kupovinom u njegovim trgovinama uništavanju malog, običnog Hrvata.

Todorić je najveći neplatiša u državi, uništio je mnoge male privatnike, obrtnike i seljake svojim neplaćanjem i smišljenom "nestašicom" mesa, pa on kao "osloboditelj" uskače i uvozi pokvareno meso iz drugih država koje ne zadovoljava zdravstvene uvjete, no kupio je kao što smo rekli uz medije i političare, i državni inspektorat i mnoge druge potkupljive gramzivce.

Agrokor kupi firmu za 1 kunu, država sanira sve dugove, i još mu da povrat kapitalnih ulaganja. Pljačkaju nas pored zdravih očiju.
Zapamtite, tisuće ljudi je propalo zbog Ivice Todorića i njegovog oca (koji je bio zatvoren zbog pljačke u bivšoj državi), te njegovih poltrona koji za šaku novaca izdaju nacionalne interese.
U njegovim rukama je mnogo firmi, a mi za početak pokrećemo bojkot Konzuma, na području cijele Hrvatske, zakazanog za 07.11.2012. (SRIJEDA).
Pozovite svoje prijatelje, jer je malo vjerovatno da će mediji stati na stranu naroda, kad ne pišu protiv svog Boga, glavnog oglašivača. Moć je u vašim rukama, oslobodite je, poručili su za kraj organizatori prosvjeda protiv Ivice Todorića.

Na prosvjed su putem Facebooka do sada pozvane više od 22 tisuće ljudi, a bojkot Konzuma za sada je potvrdilo više od 2.500 ljudi. (jk)

 

 

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox