Građani su odlučili: Najbolja vikend destinacija su Plitvička jezera

Plitvička jezera su najkvalitetniji nacionalni park u Hrvatskoj, ali i najkvalitetnija vikend destinacija u našoj zemlji, pokazuje istraživanje kvalitete QUDAL koje je provela agencija za istraživanje tržišta GfK.

Preporučujemo vam stoga da se upravo ovoga vikenda zaputite u Plitvička jezera i doživite njihovu zimsku čaroliju. Vremenska prognoza za zimske uvjete i ugodnu šetnju po Plitvičkim jezerima ovaj je vikend upravo idealna.

Prema informacijama iz Nacionalnog parka Plitvička jezera, na Plitvicama je trenutno idilično zimsko vrijeme - sunčano uz 30 do 50 centimetara snijega. Slično vrijeme očekuje se i tijekom sutrašnjeg dana. Uz konzultacije s Nacionalnim parkom, preporučujemo vam ovaj vikend jednosatnu šetnju do velikog slapa.

Osim samih Plitvičkih jezera, naša je preporuka da ovog vikenda razmislite i o drugim hrvatskim izletištima i Nacionalnim parkovima prema preporuci hrvatskih građana.

Naime, kao odličan vodič i podsjetnik za ovaj vikend mogu poslužiti rezultati QUDAL istraživanja kvalitete u kategorijama: "Vikend izletišta" i "Nacionalni parkovi".

U kategoriji "Vikend izletišta" - QUDAL istraživanja kvalitete, uz prvoplasirana Plitvička jezera, na drugom mjestu pozicioniran je SPA & Sport Resort Sveti Martin. Zatim slijede: Istra, Sljeme, Kopački rit, Samobor, Rastoke i Opatija.

U kategoriji "Nacionalni parkovi", nakon prvoplasiranih Plitvičkih jezera, slijede redom: Nacionalni park Krka, Nacionalni Park Kornati, te nacionalni park Brijuni. (PS/jh)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox