Građanska akcija opet napada: Jaco, može li i Drobac doći u 'tvoj' stan?

Jadranka Kosor jučer  je pozvala novinare da dođu u njezin stan, a Građanska akcija danas je  na to odgovorila novim transparentom ispred sjedišnjice HDZ-a. Aktivisti poručuju:  "Jaco, može li i Drobac doći u 'tvoj' stan?", piše index.hr.Jacine ruke nisu samo uprljane pekmezom iz HDZ-ovog crnog fonda, već i nesretnim sudbinama obitelji Drobac. Ona je na nemoralan i krajnje sumnjiv način došla do stana, izbacivši pritom obitelj koja je bila "krive" nacionalnosti, poručili su premijerki iz Građanske akcije.

Pred zgradom HDZ-a je pojačano osiguranje nakon što su im aktivisti jučer na ulazu ostavili WC-školjku s crvenom maštom, a čini se imali i okršaj s njima jer danas izjavljuju:  Poruči svojim "batmanima" koji čuvaju ulaz u HDZ da moraju poznavati zagrebačke ulice i biti u kondiciji ako se žele naganjati s nama.

 Jadranka Kosor živi u stanu u Šaferovoj ulici na Ravnicama, iz kojeg je sredinom devedesetih prisilno iseljena obitelj Drobac, slučajno srpske nacionalnosti. U taj stan je premijerka jučer pozvala novinare, a o tome smo već pisali ovdje. (jh)

 

 

Izvor: www.index.hr
Foto: Građanska akcija

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox