Graphic Packaging Holding Company službeno preuzima AR Packaging Grupu

Graphic Packaging International (GPI) završio je akviziciju AR Packaging Grupe koja je ujedno i vlasnik AR Packaging Croatia d.d. (bivše Istragrafike d.d.).


AR Packaging Grupa jedan je od vodećih europskih proizvođača kartonskih ambalažnih rješenja za robu široke potrošnje.

Provedena akvizicija dio je misije GPI-a kako bi rastao s cijenjenim kupcima u odabranim tržišnim segmentima, a ona će ujedno ojačati kako poziciju ovih dviju grupa u globalnim razmjerima tako i inovacijske sposobnosti koje daju dodanu vrijednost za kupce diljem svijeta. Ovime je dobivena velika prilika za GPI-evo europsko poslovanje, nadopunjujući postojeću pokrivenost zapadnoeuropskih tržišta s dobro opremljenim pogonima AR Packaginga u istočnoj Europi, srednjoj Europi i Skandinaviji. Nadalje, globalni otisak uključiti će i jaču prisutnost u Aziji i Africi.

Uspješan razvoj AR Packaginga tijekom godina dovršen je kada je postao dio Graphic Packaginga, a njegovi će kvalificirani zaposlenici dobiti dugoročnog vlasnika čiji se strateški plan poklapa s dosadašnjom kulturom poslovanja. Vrijednosti i mogućnosti AR Packaginga bit će dodatno obogaćene i dodane ponudi Graphic Packaginga.
Proširena geografska pokrivenost u kombinaciji s inovativnom stručnošću u održivom pakiranju omogućiti će nam da još bolje opslužujemo lokalne klijente i multinacionalne kompanije prilagođavajući se tržišnim segmentima na najbolji mogući način. PS/SM

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox